Duitsland trainingsshirts 2022-2023

Het Duitse voetbalelftal draagt tijdens het WK in Qatar twee gloednieuwe trainingsshirts. Evenals het nieuwe Duitsland trainingspak 2022-2023 zijn de trainingstenues onderdeel van de nieuwe collectie van ''Die Mannschaft''. Het trainingsshirt wordt door het team van bondscoach Flick alleen gedragen tijdens de trainingen het pré match shirt alleen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de trainingskleding van het nationale elftal. Het Duitse sportmerk is al sinds de jaren '50 van de vorige eeuw de kledingsponsor van Duitsland.

Duitsland trainingsshirt WK 2022

Het Duitsland trainingsshirt 2022-2023 heeft alle kenmerken van het TIRO23 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingskleding van de landenteams waarvan het kledingsponsor is, dus ook voor de trainingskleding van landen als Argentinië, België en Spanje. Het Duitsland trainingsshirt is bordeaux rood (Shadow Maroon) met gouden en zwarte details. De zijkanten van het trainingsshirt bevatten een zwart vlak en ook een vlak op de schouders is zwart. De adidas strepen staan alleen op de onderkant van de mouwen en zijn goud. Dit is ook de kleur van de logo's op de borst. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd en bevat alleen drie diagonale blokken en dus niet meer het woordmerk van adidas. Op de andere borst prijkt het logo van de Duitse voetbalbond. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingstenue: zwart/goud. De achterzijde van eht trainingsshirt van Duitsland is bijna volledig zwart. Het Duitsland trainingstenue wordt gecompleteerd door een zwart trainingsbroekje met aan de zijkanten gouden adidas strepen. De trainingsbroekjes bevatten ook de logo's van de voetbalbond en adidas in het goud.

Duitsland warming-up shirt 2022-2023

Het Duitsland warming-up shirt 2022-2023 heeft een iets spannender design. De basiskleur van het inloopshirt is zwart en ook de andere kleuren van de Duitse vlag komen terug in het tenue. Het warming-up shirt wordt namelijk gekenmerkt door de diagonale banen, zigzaglijnen en ''speerpunten''. De geometrische vormen op de bovenkant van het warming-up shirt zijn zwart/grijs en op de onderkant zwart, grijs, rood en goud. Het Duitsland pré match voetbalshirt bevat verder een zwarte ronde hals en de logo's van adidas en de DFB staan op het midden van de borst in het goud. Op de warming-up shirts ontbreken traditiegetrouw de drie adidas strepen. Het warming-up tenue kan gecombineerd worden met het trainingsbroekje, maar ook met de nieuwe wedstrijdbroekjes van Duitsland. Zoals alle trainingskleding van adidas zijn de Duitsland trainingstenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de trainingstenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Duitsland trainingsshirt bestellen

De Duitsland trainingscollectie kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 49,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 44,95. De warming-up shirts zijn beschikbaar vanaf € 54,95 en zijn er ook in een versie met lange mouwen. Check bovendien nog meer andere Duitsland trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel de nieuwe Duitsland trainingskleding in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop! 

of deze winkel

Duitsland trainingsshirt 2022-2023

Duitsland warming-up shirt 2022-2023