4 oktober 2022

Duitsland trainingspak 2022-2023

Het Duitse voetbalelftal draagt dit seizoen een nieuw trainingspak! Het Duitsland trainingspak 2022-2023 is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van ''Die Mannschaft''. Het trainingspak wordt door het team van bondscoach Hansi Flick gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Het adidas Duitsland trainingspak heeft, evenals alle andere trainingspakken van landenteams, het TIRO23 template en bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek.

Duitsland training sweater WK 2022

De adidas Duitsland training sweater 2022-2023 heeft dezelfde kleuren als het Duitsland WK 2022 uitshirt. De training sweater is bordeaux rood (door adidas ''Shadow Maroon'' genoemd) met gouden accenten. De onderkant van de mouwen bevatten een zwart vlak met daarin gouden adidas strepen. Dit is kenmerkend voor het TIRO23 template. Ook de logo's van adidas en de Duitse voetbalbond op de borst zijn goud. Het adidas logo betreft het nieuwe performance logo, welke ook wel het 3BAR logo genoemd wordt. Het logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Het logo van de DFB betreft dus een monochroom embleem. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van de training sweater, in dit geval bordeaux/goud. Ook de sterren, die verwijzen naar de vier wereldkampioenschappen (1954, 1974, 1990 en 2014), zijn goud. De Duitsland trainingstrui heeft verder de bekende functionele kenmerken. De training sweater is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. De achterkant van de Duitsland sweater is iets langer voor de optimale bescherming. De sweater is in verschillende variaties beschikbaar. Er is namelijk ook een winter versie. Deze is iets dikker en bevat een hogere hals zonder een rits. De Pro versie is de versie die de spelers dragen. Deze versie bevat een extra laag voor koude trainingssessies en is gemaakt van een combinatie van polyester (92%) en elastaan (8%). Dit elastische materiaal sluit nog beter aan op het lichaam.

Duitsland trainingsbroek 2022-2023

Het Duitsland trainingspak 2022-2023 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de onderkant gouden adidas strepen. Ook de logo's van de voetbalbond en adidas op de Duitsland trainingsbroek zijn goud. De Duitsland trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De trainingsbroek is ook uitgerust met zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek van Duitsland heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de Duitsland broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • Het Duitsland trainingspak 2022-2023 is ook weer uitgerust met de AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Duitsland trainingspak, dat vanaf nu tot begin 2024 door de spelers van ''Die Mannschaft'' gedragen wordt.

Duitsland trainingspak bestellen

Het Duitsland trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De Pro training sweater en de winter trainingstrui zijn alleen voor volwassenen beschikbaar vanaf een prijs van € 84,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95. Check ook andere nieuwe Duitsland trainingskleding in deze winkels!

Bestel het trainingspak in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop! 

of deze winkel

Duitsland trainingspak 2022-2023

Duitsland trainingspak 2022-2023

Duitsland trainingsbroek 2022-2023