Duitsland trainingsshirt Euro 2020-2021

Die Mannschaft draagt ook een nieuw trainingsshirt tijdens het EK van 2020. Dit trainingsshirt werd deze week tegelijkertijd met het nieuwe Duitsland trainingspak officieel gelanceerd.  Dit nieuwe trainingsshirt wordt door Duitsland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens het EK van 2020 in heel Europa, maar ook in de voorbereiding op de WK 2022 wedstrijden gedurende 2020-2011. Het trainingsshirt van het keurkorps van trainer Joachim Löw heeft niet alleen een nieuw design. Adidas past ook een nieuwe technologie toe in het shirt.

Grijs Duitsland training shirt en tenue 2019-2021

Het Duitsland trainingsshirt voor 2020-2021 is overwegend grijs met witte en zwarte accenten. De drie adidas strepen lopen komende jaargang deels over de mouwen en deels over de schouders en zijn op de rechtermouw zilver en op de andere mouwen roze. Het logo van adidas op de rechterborst is zwart en hetzelfde geldt voor het logo van de Duitse voetbalbond (DFB) op de andere borst. Boven het logo van de bond staan vier sterren en deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK’s van 1954, 1974, 1990 en 2014. Duitsland en adidas hebben ook een donkergrijze versie van het trainingstenue gelanceerd. Op dit donkergrijze trainingsshirt zijn de logo's va adi en de DFZ zilver. Verder bevat het trainingstenue van Duitsland een iets hogere hals dan we gewend zijn. Het trainingsshirt is namelijk uitgerust met een brede crew neck. De trainingstenues bevatten een nieuwe technologie. Deze technologie werd door adidas eerder deze maand bekend gemaakt en dit betreft de zogenaamde Aeroready technologie. De AeroReady technologie volgt de Climalite technologie op en zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

De nieuwe trainingstenues van het Duitse voetbalelftal kunnen perfect gecombineerd worden met het nieuwe trainingsbroekje voor EK 2020. Dit broekje is zwart met aan de zijkanten zilveren en roze trademark strepen van adidas. Check hieronder nog meer officiële afbeeldingen van het nieuwe Duitsland trainingstenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Reus, Gnabry, Sané, Havertz en andere sterspelers. 

Duitsland trainingsshirt 2019-2021 kopen

Het Duitsland trainingsshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De trainingsshirts zijn beschikbaar in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar andere producten van Die Mannschaft? Check het dan ook in de onderstaande winkel! Directe levering!

Bestel je Duitsland trainingsshirt in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Grijs Duitsland training shirt EK 2020