6 november 2017

Duitsland keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van het nationale elftal van Duitsland is officieel gelanceerd door de Duitse voetbalbond en adidas. Dit betreft het tenue dat door keepers als Neuer en Ter Stegen wordt gedragen tijdens het van WK 2018 in Rusland. Bovendien wordt het nieuwe voetbalshirt door de keepers gedragen tijdens de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe keepersshirt is gebaseerd op een geheel nieuw template van adidas. Check hieronder alle details van het nieuwe template en het nieuwe keeperstenue.

Blauw Duitsland keeper shirt en tenue WK 2018

Het nieuwe Duitsland keepersshirt is gebaseerd op het adidas adiPRO18 template. Dit is het template dat het Duitse sportmerk gebruikt voor alle keeperstenues van de WK teams waarvan het kledingsponsor is. Dit betreft onder andere de keeperstenues van landen als België, Spanje, Argentinië, Colombia en Mexico. Het shirt van Neuer en Ter Stegen heeft een opvallend en flitsend design. Het shrt is overwegend helder blauw en wordt gekenmerkt door de graphic print over de body van het shirt. De voorkant van het keeperstenue wordt vooral gekenmerkt door de flitsende horizontale strepen in verschillende diktes. De breedtes verschillen per horizontale lijn van elkaar. De mouwen hebben een wat donkerdere tint blauw en verder bevat het keepersshirt van Die Mannschaft een v-hals. De drie strepen van adidas op het nieuwe keepersshirt zijn wit en dit geldt ook voor het logo van het Duitse sportmerk op de rechter borst. Adidas is sinds de jaren ’60 al kledingsponsor van het nationale elftal van Duitsland. De andere borst bevat het logo van de Duitse voetbalbond, Deutscher Fussball-Bund met daarboven vier sterren. De sterren verwijzen naar de gewonnen WK’s van 1954, 1974, 1990 en 2014. Op het midden van het shirt prijkt de officiële FIFA WK 2014 winners badge. Deze mag Duitsland tot en met de zomer op het shirt dragen, omdat het het WK van 2014 gewonnen heeft. Een speciaal detail is nog te vinden op de achterkant van het shirt. Hier bevindt zich namelijk de bijnaam van het nationale elftal: Die Mannschaft.

Het nieuwe tenue van de keepers van Duitsland wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten drie witte adi strepen en op de broekjes staan ook weer de logo’s van adi en de DFB. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climachill technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Duitsland thuisshirt voor 2018-2019. 

Duitsland keepersshirt bestellen

Het nieuwe Duitsland keepersshirt voor 2018-2019 kan je per direct kopen in de onderstaande webshops. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS heeft het shirt een prijs van € 74,95 en voor volwassenen € 94,95. In deze online winkels kan je het Duitsland keepersshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Duitsland kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Koop het nieuwe Duitsland shirt altijd in deze SHOP!