27 november 2015

Duitsland en Adidas lanceren revolutionair trainingspak voor 2016-2017

De Duitse voetbalbond DFB en Adidas hebben een uniek trainingssweater en trainingspak gelanceerd, welke Die Mannschaft gaat dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Uniek aan het nieuwe Duitsland trainingspak is dat het pak uit een sweater en een trainingsbroek en niet zoals gebruikelijk uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Bovendien heeft de training top of sweater een speciaal design. De DFB en Adidas hebben twee verschillende pakken gelanceerd. Het witte pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 en het fel gele (solar slime) vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken ze allebei.

Duitsland trainingspak 2016-2017 met sweater

De Duitsland training top voor de thuiswedstrijden van 2016-2017 heeft als basiskleur crème (off white). Verder wordt de sweater gekenmerkt door de hoge hals. Uiteraard komen er ook zwarte details terug in de sweater. De zijkanten van de top zijn uitgerust met zwarte strepen van Adidas. Waar deze op eerdere trainingspakken over de schouders en mouwen liepen, staan deze nu aan de zijkanten. Verder is de linker borst uitgerust met het logo van de Deutscher Fussball Bund (DFB). Boven dit logo staan vier sterren. De vier sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van Die Mannschaft in 1954, 1974, 1990 en 2014. Het speciale design van de sweater komt vooral terug in de mouwen. De mouwen lopen allereerst tot de ellebogen. Daar worden de mouwen afgesloten met een bruine bies. Vanuit onder de mouwen loopt een deel door. Dit deel bestaat voor 80% uit polyester en 20% uit spandex, waardoor vooral dit deel strak om de armen valt. Daarnaast bevatten deze mouwen een opening, waardoor je je vingers kunt doen en het lijkt alsof je handschoenen aan hebt. De andere training top heeft precies hetzelfde design maar is fel geel. Deze sweater bevat ook een hoge kraag en ook de mouwen hebben hetzelfde design. De achterkant van beide sweaters bevatten dunne meshgaatjes, waarin de Climacool technologie van Adidas is verwerkt. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en bovendien ervoor dat zweet naar de buitenkant van de tops wordt getransporteerd. Het speciale Duitsland trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke trainingsbroek. Deze heeft als basiskleur donker grijs (Solid Grey) en bevat ook fel groene en licht grijze accenten. De fel groene accenten komen terug aan de bovenkant van de trainingsbroek. Ook de logo's van Adidas en de DFB zijn vertegenwoordigd op de trainingsbroek. De drie strepen van Adidas aan de zijkanten van de trainingsbroek hebben dezelfde kleur als de broek. Verder is de Duitsland trainingsbroek aan de onderkant van de knieholtes uitgerust met nog een donkere baan. Een ander kenmerk van de trainingsbroek is dat deze strak om de benen valt. Check hieronder de foto's van de revolutionaire Duitsland trainingspakken. Eerder lanceerden de DFB en Adidas al wel een Duitsland trainingspak 2016-2017 met jack en een Duitsland presentatiepak voor Euro 2016. Het presentatiepak wordt alleen gedragen door het nationale elftal tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel. De nieuwe pakken worden gedragen door sterren als Özil, Müller, Schweinsteiger, Boateng, Hummels, Kroos en Götze.

Duitsland trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe Duitsland trainingspak is vrij duur, omdat het bestaat uit een sweater een losse trainingsbroek. De prijs van de top is € 75,- en de trainingsbroek is € 50,- voor volwassenen. De totaalprijs van het pak voor volwassenen is dus ongeveer € 125,-. Dit trainingspak is niet voor kinderen gelanceerd. Wel heeft Duitsland een goedkoper trainingspak voor KIDS gelanceerd. Deze heeft een prijs van € 85,-. Wil je liever andere Duitsland producten kopen of goedkopere producten van Duitsland scoren? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Duitsland voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Duitsland trainingspak in de officiële shop van Die Mannschaft
of hier!

Fel -geel -duitsland -training -sweater -2016-2017

Wit -Duitsland -training -sweater -2016-2017

Duitsland -training -broek -2016-2017