6 november 2015

Duitsland presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe Duitsland presentatiepak voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Duitse voetbalbond DFB. Dit trainingspak wordt door sterren als Müller, Özil, Reus, Götze, Hummels, Podolski en andere spelers van Die Mannschaft gedragen tijdens het verblijf in het hotel en het reizen naar de wedstrijden tijdens Euro 2016 en naar de kwalificatiewedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Het presentatiepak van Duitsland wordt ook wel het buspak of hotelpak genoemd. In dit pak wordt niet getraind. Voor trainingen hebben Die Mannschaft en Adidas een speciaal trainingspak gelanceerd. Er zijn twee verschillende presentatiepakken gelanceerd. Het witte pak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere pak vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Uiteraard bespreken we ze allebei!

Wit Duitsland presentatiepak 2016-2017

Het Duitsland presentatiepak 2016-2017 voor thuiswedstrijden bevat een crème kleurig trainingsjack. Het jack bevat een capuchon met zowel donker grijze als leger groene accenten. Deze accenten komen ook terug aan de onderkant van de mouwen. Opvallend is dat de drie strepen van Adidas niet meer over de schouders en mouwen lopen, maar op de zijkanten van het jack te vinden zijn. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits. De logo's van Adidas en de Duitse voetbalbond staan op de borst. Het Duitsland embleem is voorzien van vier sterren, welke refereren aan de gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. Sinds vorig jaar mag Die Mannschaft dus een extra ster boven het logo dragen op alle voetbalshirts en trainingskleding. Het nieuwe pak van Duitsland wordt gecompleteerd door een donker grijze trainingsbroek met zakken. Ook hierop staan de logo's van de Duitse kledingsponsor en de Deutscher Fussbalbund (DFB). Deze broek valt strak om e kuiten en enkels en bevat bovendien een rits aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk je schoenen aan en uit kunt doen.

Leger groen Duitsland presentatiepak 2016-2017

Het andere Duitsland presentation suit is donkerder van kleur. Dit pak heeft een leger groen trainingsjack met een fel groene (lime green) binnenvoering. Verder bevat het trainingsjack dezelfde functionaliteiten en logo's als het andere pak. Het leger groene presentatiepak van Die Mannschaft wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het andere pak. Check hieronder de foto's van de nieuwe pakken die het nationale elftal zal dragen in de voorbereiding op het EK van 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens deze kwalificatie speelt het land tegen Tsjechië, Noord Ierland, Noorwegen, Azerbeidzjan en San Marino. Check ook het nieuwe Duitsland trainingspak dat inmiddels gelanceerd is.

Duitsland presentatiepak 2016-2017 kopen

Het nieuwste Duitsland presentatiepak 2016-2017 kan je voor KIDS en volwassenen vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het presentatiepak voor volwassenen is € 120,- en voor KIDS € 110,-. Check ook andere producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Of laat je Duitsland voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwe Duitsland presentation suit hier

of  in de officiële Duitsland Adidas shop

Duitsland Presentatiepak 2016-2017 Off White

Duitsland Presentatiepak 2016-2017