Dit trainingsjack draagt Duitsland tijdens WK 2022 in Qatar

Op de valreep hebben de Duitse voetbalbond en kledingsponsor adidas de Duitsland GAMEDAY collectie 2022-2023 gepresenteerd. Deze collectie bevat onder andere een nieuw trainingsjack, dat door het team van bondscoach Hansi Flick gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het Duitse volkslied voorafgaande aan de WK 2022 wedstrijden in Qatar en ter voorbereiding op alle interlands in 2023. De officiële adidas Duitsland collectie bevat niet alleen een pre match trainingsjack, maar ook nog verschillende andere trainingsjacks, die goedkoper zijn dan het trainingsjack dat de spelers dragen tijdens het Duitse volkslied.

Duitsland anthem trainingsjack 2022-2023

Het Duitsland anthem trainingsjack 2022-2023 heeft exact dezelfde kleur als de andere trainingsjacks van de landen waarvan adidas tijdens het WK kledingsponsor is. Ook de trainingsjacks van België, Spanje, Argentinië, Mexico en Japan hebben dit design. Het Duitsland anthem trainingsjack is volledig wit en wordt vooral gekenmerkt door de band in de kleuren van de regenboog op het midden van de mouwen. Door te kiezen voor dit design voor alle trainingsjacks wil adidas eenheid uitstralen. Het trainingsjack is verder volledig wit met blauwe lijnen op de kraag. De logo’s van adidas en de Duitse voetbalbond op de borst zijn zwart. Het adidas logo betreft het nieuwe performance logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk. Om deze reden wordt dit logo ook wel het 3BAR logo genoemd. Het logo van de Duitse voetbalbond prijkt op de andere borst. Het Duitsland trainingsjack heeft verder een hoge hals met een doorlopende rits. De zijkanten van het jack bevatten zakken. De binnenvoering van het Duitsland trainingsjack is gemaakt van een speciaal mesh materiaal, welke de spelers van ‘’Die Mannschaft’’ warm houdt wanneer zij het veld betreden. Het jack is bovendien uitgerust met een extra laagje ripstop materiaal. Dit laagje zorgt ervoor dat wind en water nog beter tegen gehouden worden. Het jack is gemaakt van gerecycled polyester, waarvan 50% gerecycled polyester van plastic afval in en rondom oceanen betreft. 

De Duitsland pre match collectie bevat ook een warming-up shirt, travel t-shirt, trainingsbroek en een vest, die ook hetzelfde design hebben als het trainingsjack.

adidas Originals Duitsland trainingsjack

De Duitsland WK 2022 collectie bevat ook nog een adidas Originals trainingsjack. Dit trainingsjack wordt niet door de spelers van het Duitse voetbalelftal gedragen, maar is wel perfect om het land mee aan te moedigen. Dit jack is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van Duitsland. Het jack is zwart met een witte kraag en witte biesjes. Bovendien zijn de adidas trademark strepen op de schouders wit. Op de linkerborst prijkt het adidas Originals logo, welke in stijl is van de kleuren van de Duitse vlag: zwart/rood/geel. Het adidas Originals logo wordt ook wel de trefoil genoemd en was tot 1991 het adidas performance logo. Het trainingsjack bevat een doorlopende rits en heeft ook twee zakken.

Duitsland DNA trainingsjack

De adidas Duitsland collectie bevat ook een zogenaamd adidas DNA trainingsjack. Dit is het goedkoopste trainingsjack uit de collectie van dit jaar. Het trainingsjack heeft dezelfde kleuren als het Duitsland WK 2022 voetbalshirt, maar wordt ook niet door de spelers gedragen. Dit jack is overwegend wit met zwarte mouwen. Rondom de rits bevindt zich een zwart vlak en ook de kraag en de band aan de onderkant van het trainingsjack is zwart. De adidas strepen op de schouders zijn wit en de logo’s van adidas en de Duitse voetbalbond zijn goud.

Duitsland presentatiejack 2022-2023

Tijdens de voorbereiding op de interlands in 2022-2023 dragen de spelers van Duitsland het presentatiepak. Dit trainingspak wordt vooral gedragen tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de spelers naar een wedstrijd reizen. Ook wordt het presentatiepak gedragen na afloop van de wedstrijden. Het trainingsjack van het Duitsland presentatiepak is dit jaar crème gekleurd en bevat alle kenmerken van het adidas TIRO23 template. Het jack bevat op de schouders een diagonale zwarte lijn en de logo’s van de Duitse voetbalbond en adidas op de borst zijn goud. Het anthem trainingsjack is gemaakt van een iets grover polyester dan de andere trainingsjacks en ook dit jack bevat een hoge hals met een rits tot de borst.

Duitsland trainingsjack bestellen

Alle Duitsland WK 2022 trainingsjacks kun je in de onderstaande winkels bestellen. Het Gameday anthem trainingsjack is € 120,-, het adidas Originals trainingsjack € 80,-, het DNA trainingsjack € 75,- en het presentatiejack € 80,-. Check ook andere Duitsland WK 2022 merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel de trainingsjacks direct in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Duitsland anthem trainingsjack 2022-2023

Duitsland adidas Originals trainingsjack 2022-2023

Duitsland presentatiejack 2022-2023

Duitsland DNA trainingsjack 2022-2023