Dit is de officiële Nederlands Elftal EK 2024 bedrukking

Niet alleen de Nederlands Elftal EK 2024 voetbalshirts hebben een nieuw design, ook de bedrukking heeft een kleine metamorfose ondergaan. Zoals iedere twee jaar de tenues van Oranje veranderen, geldt dat hetzelfde voor de bedrukking van de namen en nummers op de achterkant en voorkant (borstnummer) van de tenues. Meerdere teams maken dit jaar gebruik van een retro bedrukking. Waar Frankrijk en Portugal de jaren ’90 Shadow Style bedrukking gebruiken, heeft Nederland weer een bedrukking geïnspireerd door de rugnummers op de voetbalshirts van 1974!1974 vormt altijd een belangrijke inspiratiebron voor de officiële Nederlands Elftal bedrukking! De laatste seizoenen is dit altijd het thema van de bedrukking. Dat is dit jaar dus ook het geval, al ziet de bedrukking er iets anders uit dan de vorige versie. De stijl kennen we overigens van de bedrukking op de Oranje Leeuwinnen voetbalshirts van vorig jaar. De rugnummers worden gekenmerkt door het hoekige design en bevatten een brede uitlijning door het midden van de rugnummers. Aan de onderkant van de rugnummers is het officiële KNVB logo verwerkt. De namen van de spelers hebben hetzelfde hoekige design als de rugnummers en staan boven de rugnummers. Hoewel de rugnummers op het Nederlands Elftal 1974 voetbalshirt zwart met een witte uitlijning was, is de bedrukking op het Euro 2024 in stijl van de details van het thuistenue: donkerblauw. De uitlijning in de rugnummers is oranje, dezelfde kleur als het voetbalshirt. Op de voorkant van de tenues dragen de spelers ook weer een borstnummer. Deze staat op onder het Nike logo op de rechterborst. Hoewel de details op het uitshirt lichtblauw en oranje zijn, zijn de namen en nummers op het voetbalshirt wit. Hiervoor is waarschijnlijk gekozen, omdat dit dan beter zichtbaar is. De stijl is hetzelfde als de bedrukking op het thuisshirt. Ook op het uitshirt prijkt het borstnummer op het midden.

Voor de rugnummers en namen van de spelers is door de producent weer een speciaal materiaal gebruikt. Dit materiaal is super licht en bevat mesh, voor de perfecte ventilatie.

De Nederlands Elftal EK 2024 voetbalshirt kun je vanaf nu met officiële bedrukking bestellen! Je kunt je tenue zowel met een eigen naam en nummer laten bedrukken als met de bedrukking van één van jouw favoriete spelers. De meerprijs van de bedrukking is € 17,- tot € 25,-. Deze prijs komt bovenop de reguliere prijs van de tenues. Voor volwassenen is dat € 99,95 en voor kinderen € 79,95!

Dit is de officiële Nederlands Elftal EK 2024 bedrukking
Dit is de officiële Nederlands Elftal EK 2024 bedrukking
Dit is de officiële Nederlands Elftal EK 2024 bedrukking
Dit is de officiële Nederlands Elftal EK 2024 bedrukking