De Chelsea windrunner voor 2019-2020

Chelsea en Nike hebben inmiddels ook een nieuwe windrunner voor 2019-20 uitgebracht. De windrunner wordt door de spelers van de Londense club met name gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de herfst. De windrunner wordt met name gedragen als regenjack tijdens regenachtige of winderige trainingen. Nu het officieel herfst is, is het de ideale periode om het windjack te lanceren. Het nieuwe trainingsjack van de Engelse club is geheel in het thema van de Champions League collectie van de club van trainer Frank Lampard.

Zwart/oranje Chelsea windjack 2019-20

De eyecatcher van de Champions collectie van The Blues is natuurlijk het 3e shirt van Chelsea. Dit shirt is geïnspireerd door de tenues van de club uit de jaren ’90 en heeft dan ook een heerlijk heritage design. Verschillende elementen van dit voetbalshirt komen terug in de windrunner van Chelsea. Allereerst heeft het windjack van Chelsea dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt. Het jack is namelijk een combinatie van zwart en oranje (rush orange door Nike genoemd). Deze oranje tint kom terug in de logo’s van Chelsea en de club op de borst. Daar komen we direct bij het tweede element. De rechterborst van het trainingsjack bevat namelijk, evenals het 3e shirt, het Nike Futura logo op de rechterborst. Dit logo werd door het Amerikaanse sportmerk voor het laatst midden jaren ’90 op een voetbalshirt van Nike gebruikt en is 25 jaar na dato weer terug op voetbalkleding van Nike, zo ook op deze windrunner. Een andere retro kenmerk van het jack is de v-baan of chevron op de borst. De chevron is sinds de geboorte van de windrunner van Nike in 1978 het kenmerk van de windjacks van het Amerikaanse sportmerk. Het jack bevat verder natuurlijk nog meer technische kenmerken. Het windjack is namelijk uitgerust met een hoge capuchon met aan de  binnenkant oranje details. Bovendien heeft het trainingsjack een normale pasvorm met een tailleband aan de onderkant. Daarnaast is het jack uitgerust met een extra laagje ripstopmateriaal, welke het jack nog meer bestand maakt tegen wind en regen. De Chelsea windrunner is bovendien uitgerust met de Dri Fit technologie, voor een optimale ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Chelsea Champions League windrunner voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Kanté, Tomoro, Willian en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe Chelsea trainingspak voor de Champions League.

Chelsea regenjack 2019-20 bestellen

De zwart/oranje windrunner van Chelsea kun je vanaf nu kopen voor volwassenen en kinderen. De prijs van het jack is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Directe levering gegarandeerd!v

Bestel je Chelsea trainingspak exclusief in deze NIKE winkel! 

of in deze SHOP

Chelsea regenjack 2019-2020