Het kledingmerk COPA werd in 1998 opgericht door een aantal voetbalfanaten. Deze voetbalfanaten startte met een kleine collectie traditionele zware katoenen voetbalshirts. Sindsdien is de collectie stevig uitgebreid. Vandaag de dag bestaat de COPA collectie uit diverse lijnen. COPA Classic, Football en Vintage vormen op dit moment de 3 belangrijkste lijnen van het voetbalmerk. COPA staat bekend om zijn retro voetbalshirts, -jacks en -pants. Ook zijn zij de specialist als het gaat om het produceren van t-shirts en sweaters die memorabele momenten van het voetbal eren. COPA ademt een en al voetbal.

De kleding van het merk wordt in Europa geproduceerd. COPA is van mening dat in Europa kleding het best geproduceerd wordt. Daarnaast heeft de productie in Europa ook een maatschappelijk belang. De arbeidsomstandigheden in Europa zijn volgens COPA voor de werknemers vele malen beter. De COPA voetbalkleding bestaat uit de best mogelijke materialen en productietechnieken. Dit gebeurd door gemotiveerde werknemers die eerlijk betaald worden voor hun werk. De COPA Classic lijn bestaat het langst. COPA Classic biedt meer dan 250 retro shirts, jacks en pants aan die zowel in het veld als daarbuiten te dragen zijn. De COPA Classic retro producten zijn gebaseerd op memorabele (nationale-) teams, spelers, wedstrijden en toernooien in de geschiedenis van het voetbal. Alle COPA Classic producten worden aangeboden in een vette cadeaubox. De COPA Designed By collectie, ook bekend als COPA Football, is de lijn waarmee je gezien wilt worden in je vrije tijd. Deze lijn bestaat uit meer dan 125 heerlijke t-shirts en sweaters. Deze COPA Football items bevatten allen een heerlijke voetbalprint die ontworpen zijn door de beste grafische ontwerpers. Natuurlijk zijn de COPA Desgined By producten voorzien van de best mogelijke pasvorm. De COPA Vintage lijn is de nieuwste van de drie. COPA Vintage kent een vintage look. De lijn werd in 2013 geïntroduceerd en kent t-shirts met fantastische effecten en oog voor detail. COPA Vintage haalt zijn inspiratie uit het voetbal van vroeger en bevat ook elementen uit de vintage style.

COPA introduceert vandaag weer een geheel nieuwe lijn die items uit de COPA Desgined By (COPA Football) en COPA Vintage lijn bevat. Het COPA 98 Vintage T-shirt maakt onderdeel uit van COPA Vintage en speelt in op de huidige kledingtrends. Dit heerlijk zwarte t-shirt kent een ronde hals. Het t-shirt eert het merk COPA en zijn succesvolle geschiedenis. Daarom staat ook op het midden van het shirt de oprichtingsdatum in het groot gedrukt. Uiteraard komt ook de naam van het merk terug op het shirt. Deze is ook in het wit te vinden boven “EST. 98”. De fantastische details die steevast terugkomen op de COPA Vintage t-shirts komen ook op dit COPA 98 Vintage t-shirt terug. Details zijn te vinden op de mouw en linksonder. Het Vintage t-shirt is uiteraard te koop in de online sportfashion shop van Sportus, evenals de gehele nieuweste spring summer collection!

Koop het hier… en geef hieronder jouw mening!!!

COPA 98 Vintage T-Shirt

CC-6710c

CC-6710e

CC-6710f