Chelsea winterjas 2019-2020

Nike heeft dit jaar ook weer een speciale winterjas voor alle clubs uitgebracht, zo ook voor Chelsea Dit winterjack wordt vrijwel niet door de spelers gedragen, hoogstens door een aantal leden van de technische of medische staf tijdens de wedstrijden van de clubs. De nieuwe Chelsea winterjas is geheel in stijl van alle items uit de Champions League collectie van de club van trainer Frank Lampard. Hiervan is het 3e voetbalshirt of uitshirt de eyecatcher. De winterjas van The Blues heeft dan ook dezelfde kleuren als het voetbalshirt!

Zwart/Oranje Chelsea donsjack 2019-20

De Chelsea winterjas voor 2019-2020 is dit jaar zwart met oranje details. De oranje accenten zijn met name te vinden in de rits en de binnenvoering van de jas. Dit rits kan aan beide kanten open gedaan worden. Opvallend aan de winterjas is dat het logo van Chelsea en Nike bijna niet zichtbaar zijn, waardoor de jas ook nog perfect is voor de niet Chelsea fan. Deze zijn verwerkt in een tag op de linkerborst. Dit is overigens het enige item uit de Champions League collectie van Chelsea waarop het Futura logo niet staat. Op de borst staat namelijk alleen de swoosh. Verder is de Chelsea jas uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en de voering van het jack bevat eendendons, waardoor het jack super licht is. De jas is zelfs zo licht dat je het op kunt vouwen in een speciaal zakje, dat meegeleverd wordt met het jack. Kenmerkend aan de dons is ook nog dat het een isolerende werking heeft, waardoor de jas van Chelsea je perfect warm houdt tijdens de herfst en winter. Verder is de jas nog uitgerust met een extra laagje van ripstop materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het water en wind afstoot. De borst van de winterjas bevat een design van v-banen. Dit is een verwijzing naar de v-baan van de windrunners van Nike. Sinds 1978 is de chevron al iconisch voor de windrunners van het Amerikaanse sportmerk. Deze v-baan is ook onderdeel van het nieuwe Chelsea Nike Tech fleece pak en de nieuwste Chelsea windrunner voor 2019-2020. Het jack heeft verder een wat ruimere pasvorm.

Check hieronder nog meer officiële afbeeldingen van de Chelsea winterjas en check hieronder de informatie waar je deze jas kunt kopen!

Chelsea winterjack bestellen

Het Chelsea donsjack voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het jack is beschikbaar in de maten S, M, L, Xl en XXL en heeft een prijs van € 120,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chelsea winterjas exclusief in deze NIKE winkel! 

Chelsea winterjas 2019-2020