Chelsea uitshirt 2018-2019

Chelsea en Nike hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 uitgebracht. In dit nieuwe shirt spelen de Londenaren de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League gedurende 2018-2019. Chelsea eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende vijfde plaats, waardoor het dit seizoen op het tweede niveau van Europa speelt. Nike is voor het tweede opeenvolgende jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Chelsea teneus. Vorig seizoen tekenden beide partijen een deal voor de duur van tien seizoenen. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van het keurkorps van manager Maurizio Sarri.

Ben je direct fan van dit vette voetbalshirt van Chelsea? Deze kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen in deze SHOP

(inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts) of de officiële NIKE SHOP 

Chelsea uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Chelsea uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het uitshirt van 1963 en van de jaren '70. In deze periode had Chelsea overigens nog geen kledingsponsor. Toen werden de shirts nog door de club zelf ''geregeld.'' In 1975 deed Umbro haar intrede als eerste kledingsponsor van de Londense club. Het Chelsea uitshirt voor 2018-2019 heeft dus dezelfde kleur als de shirts van de jaren '70 en 1963. In 1963 droeg de club die haar thuiswedstrijden speelt op Stamford Bridge namelijk voor het eerst een geel uitshirt. De laatste keer dat The Blues een geel uitshirt hadden was tijdens het seizoen 2014-2015. Destijds was adidas nog kledingsponsor van de club en werd de club ook kampioen.

Het gele uitshirt van Chelsea bevat verder dunne, horizontale lijnen en heeft ook weer alle kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Het voetbalshirt is namelijk uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Daarnaast zijn de schouders en mouwen uitgerust met flitsende, zigzag banen. Deze banen lopen ook voor een deel door over de achterkant van het tenue. Het shirt bevat ook details uit de clubkleuren van Chelsea. Zo is de hals overwegend blauw en bevat de binnenkant van de hals een taping in de clubkleuren van Chelsea. Deze strip is blauw/wit/blauw en loopt ook door over de achterkant van de nek. De swoosh van Nike prijkt ook in het blauw op de rechter borst en de andere borst bevat het embleem van de in 1905 opgerichte club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van hoofdsponsor Yokohama Tyres. De autobandenfabrikant en Chelsea hebben sinds 2015 een deal. In de kraag van het shirt is ook nog een detail te vinden. Hier staat een afbeelding van de leeuw uit het logo met daaromheen de tekst: ''Football is the game.''



Het nieuwe uittenue van Chelsea wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten ook weer zigzag banen in een andere tint geel. Op de broekjes prijken ook weer de swoosh van Nike en het logo van de Londenaren. De kousen van het thuistenue van Chelsea zijn blauw met gele accenten. Zoals alle tenues van Nike zijn de authentic voetbalshirt van de club uitgerust met de VaporKnit technologie en bevatten de replica tenues de Dri Fit technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hazard, Kanté, Giroud, Morata, David Luiz, Fabregas, Moses, Alonso en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 of het nieuwe uitshirt voor de Europese wedstrijden!

Chelsea voetbalshirt kopen

Het is natuurlijk mogelijk om een voetbalshirt van Chelsea te bestellen. Dit kan in één van de onderstaande webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 70,-. De authentic tenues van Chelsea hebben een prijs van € 140,-. De broekjes kan je bestellen voor een prijs van tussen de € 35,- en € 40,- en de kousen zijn € 18,-. Het is in deze winkels ook mogelijk om het shirt te bestellen met je eigen naam en nummer op de achterkant, of met de naam en nummer van je favoriete voetballers van Chelsea FC. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt! Ben je op zoek naar andere fan artikelen? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Chelsea voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope shirts)

of de NIKE SHOP

Of in DEZE WEBSHOP