6 september 2018

Chelsea 3e voetbalshirt 2018-2019

Chelsea en Nike hebben vandaag het nieuwe 3e shirt voor 2018-2019 bekend gemaakt! Dit nieuwe tenue bevat een speciale technologie, namelijk de NikeConnect technologie! Daarover straks meer. De Londense club eindigde vorig seizoen op een vijfde plek in de Premier League en speelt daarom dit seizoen in de Europa League haar uitwedstrijden. Het 3e shirt wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden in Europa en bovendien in een aantal uitwedstrijden in de FA Cup, League Cup en Premier League gedurende dit seizoen. Nike is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt. ''The Blues'' en het Amerikaanse sportmerk hebben sinds de zomer van 2017 een verbintenis. Wil je alles weten over dit revolutionaire voetbalshirt van Chelsea? Check hieronder de details.

Chelsea Europa League uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Chelsea Europa League uitshirt voor 2018-2019 is een combinatie van licht blauw en zilver. Het voetbalshirt bevat een all-over print, die geïnspireerd is door het hart van Londen, onderdeel van het DNA van de grootste club van de stad. Het shirt is uitgerust met horizontale strepen en bevat op het midden een opvallend patroon. Als je dichter naar dit patroon kijkt, dan zie je dat het stadion van de club, Stamford Bridge, in de print verwerkt is, evenals de omgeving van het stadion. Verder bevat het nieuwe tenue van de club van trainer Maurizio Sarri alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt bevat een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een oranje taping. Deze taping komt ook weer op de achterkant van het shirt tevoorschijn. Een andere kenmerk van het template van Nike zijn de zigzag strepen. Deze strepen bevinden zich op de mouwen en de bovenkant van de achterkant van het tenue. Op de borst van het 3e voetbalshirt van Chelsea prijken de logo's van Nike en de club. De swoosh is zilver met een zwarte omlijning. Op het midden van het shirt staat sponsor Yokohama Tyres en op de linker mouw prijkt het logo van Hyundai!

NikeConnect technologie

Daarnaast bevat het shirt nog een speciaal label aan de linker onderkant van het shirt. Hierin is de NikeConnect technologie verwerkt. Dit label werd eerder door het Amerikaanse sportmerk al gebruikt in basketbaltenues. Door deze tag te scannen en te verbinden met de Nike app, hebben de fans van Chelsea toegang tot exclusieve content van het product. Onderdeel hiervan is bijvoorbeeld dat de fans van Chelsea een speciaal Chelsea fan shirt kunnen ontwikkelen. Deze co creatie omvat ook de samenwerking met Nike designers in een lang design proces, dat uiteindelijk resulteert in een speciaal fan shirt, die de kopers van het nieuwe 3e shirt ook aan kunnen schaffen.

Het nieuwe Chelsea 3e tenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een teal/licht blauw broekje met aan de zijkanten ook zigzagstrepen. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen hebben ook deze kleur en bevatten aan de bovenkant opvallende strepen. De authentic tenues zijn ook dit jaar uitgerust met de Vaporknit technologie en de replica shirts bevatten de Nike Dri Fit technologie voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het revolutionaire Chelsea 3e voetbalshirt en tenue voor 2018-2019. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Hazard, Frello, Willian, Kovacic, Morata, Kanté, Alonso, Giroud, David Luiz en andere sterspelers. Check ook het thuisshirt en uitshirt!

Chelsea 3e shirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe 3e voetbalshirt van Chelsea kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen zijn € 18,-. In de onderstaande webwinkels kan je het nieuwe Chelsea tenue direct laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen!

Bestel je Chelsea tenue in de officiële NIKE SHOP

of deze WINKEL!