Chelsea thuisshirt 2018-2019

Vandaag is het nieuwe thuisshirt van de Londense topclub Chelsea officieel gelanceerd. Dit is natuurlijk gedaan in samenwerking met de trotse kledingsponsor van de Engelse club, Nike. Het nieuwe thuisshirt wordt gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en tijdens de Europese thuiswedstrijden. Chelsea speelt haar thuiswedstrijden op Stamford Bridge. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 42.000 supporters. Deze supporters gaan Chelsea aankomend seizoen weer toejuichen in de strijd voor het kampioenschap. Dit jaar is Chelsea de titel in de Premier League kwijtgeraakt aan het sterrenensemble van Manchester City. Komend seizoen gaat de selectie van Conte alles op alles zetten om deze titel weer terug in Londen te krijgen. Ben jij nieuwsgierig naar het shirt waarin Chelsea dit moet gaan doen? Check de details hieronder!

Ben je direct fan van het nieuwe Chelsea voetbalshirt voor 2018-2019 en wil je deze bestellen? Dit kan zowel voor kinderen als volwassenen in  de NIKE SHOP 

of in DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Chelsea FC thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Chelsea is de trots kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse merk heeft er ook dit jaar weer voor gezorgd dat Chelsea in stijl het veld op gaat. Het nieuwe thuisshirt van Chelsea heeft dezelfde basiskleur als het shirt van het seizoen 2017-2018, namelijk blauw. Echter is het shirt dit jaar ook versierd met andere kleuren. Er lopen namelijk dunne sierlijke rode en witte lijnen over het shirt. Deze lijnen zorgen voor een vrolijk ontwerp en het ziet er ook nog eens erg gaaf uit. Deze lijnen zijn geïnspireerd door de shirts waarin de club tijdens de jaren '80 en '90 in speelde. 

Daarnaast heeft het nieuwe tenue van ''The Blues'' kenmerken van het nieuwe template van Nike, oftewel het Nike Vapor Aeroswift template. Dit template zagen we eerder al terug bij verschillende WK 2018 voetbalshirts van landen waarvan Nike kledingsponsor is. Het template staat bekend om de kraag. Deze begint namelijk diagonaal maar eindigt recht. Ook is deze kraag uitgerust met een strip. Deze is bij het thuisshirt van Chelsea ook blauw. Ook de mouwen van het shirt zijn opvallend. Deze zijn namelijk voorzien van een flitsend zigzagpatroon. Dit straalt snelheid uit. Aan de achterkant van de kraag is een leeuw te zien. Dit is de leeuw uit het logo van de Engelse topclub. Op de rechterkant van de borst is het logo van Nike te zien. De bekende swoosh is wit van kleur. Nike is de sponsor van Chelsea sinds 2017. Deze samenwerking is dus pas net gestart. Beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2032. Op de linkerkant van de borst van het shirt staat het logo van Chelsea. De Engelse club is een absolute topclub in Engeland. Chelsea werd de afgelopen vier seizoenen twee keer kampioen van Engeland. Op het midden van het nieuwe shirt prijkt hoofdsponsor Yokohama Tyres. Beide partijen hebben sinds 2005 een overeenkomst. 

Het nieuwe Chelsea thuistenue voor het seizoen 2018-2019 wordt gecompleteerd door een blauwe broekje. Dit short is aan de zijkanten ook uitgerust met flitsende zigzagstrepen. Daarnaast bevatten de broekjes van de Engelse club dit jaar geen naden aan de zijkanten, waardoor de spelers nog minder hinder ondervinden en nog vrijer kunnen bewegen. De kousen van het nieuwe thuistenue van het keurkorps van coach Sarri zijn wit en bevatten aan de bovenkant een rode en blauwe band. Op de kousen prijken ook de swoosh en de initialen van de club (CFC).  Nike maakt bij al haar tenues gebruik van het zogeheten Nike Dri Fit Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic tenues zijn dit ook ook weer uitgerust met de VAPOR AEROSWIFT technologie!

Check hieronder nog meer foto's van het shirt waarin vanaf nu sterren als Eden Hazard, Cesc Fabregas, Willian en N’Golo Kanté gaan schitteren. Het nieuwe tenue van Chelsea is voor het eerst te zien tijdens de oefenwedstrijden in de voorbereiding op het seizoen 2018-2019. Check ook het nieuwe uitshirt of het Europese uitshirt!

Chelsea FC voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Chelsea is vanaf nu te koop in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van ongeveer € 85,-  en is te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen (128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt iets goedkoper, namelijk € 70,-. De prijs van het voetbalbroekje is voor kinderen € 35,- en in volwassen maten € 40,-. De kousen zijn € 18,-. In deze winkels heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers van Chelsea. De bedrukking die daarbij gebruikt wordt, is de officiële Premier League bedrukking, die de spelers dit seizoen ook op het shirt dragen. Ben je op zoek naar andere Chelsea producten? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Bestel je Chelsea voetbalshirt in de NIKE SHOP

Of scoor hem in DEZE WEBWINKEL