Chelsea trainingsshirt 2020-2021

Chelsea en Nike hebben vandaag ook de nieuwe trainingskleding voor 2020-2021 gelanceerd. Deze nieuwe lijn bevat niet alleen een nieuw Chelsea trainingspak 2020-2021, maar ook aantal nieuwe trainingsshirts. Dit trainingsshirt en warming-up shirt worden door The Blues gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en het pré match training shirt alleen tijdens het inlopen en de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden.

Blauw Chelsea training shirt 2020-2021

De nieuwe Nike collectie van The Blues bevat een tweetal nieuwe trainingsshirts in dezelfde kleurencombinatie. Beide shirts hebben hetzelfde template, namelijk het Nike Strike template. Het shirt is dit seizoen geheel in stijl van de clubkleuren van de Londenaren. Het Chelsea trainingsshirt is blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van golven over de mouwen. Een ander kenmerk van het Chelsea trainingsshirt is de diagonale band over de mouwen. Deze is lichtblauw. Verder zijn de trainingsshirts voorzien van een ronde hals en staan de logo's van de club en Nike op de borst. De swoosh van Nike is wit. Het andere Chelsea training shirt is lichtblauw met een diagonale blauwe band over de mouwen. Het Chelsea trainingstenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje. Dit broekje bevat bovendien een all-over print van golven en ook op het broekje heeft Nike de diagonale band aangebracht. De broekjes zijn ook uitgerust met de logo's van Nike en de club.

Chelsea warming-up shirt 2020-2021

De warming-up shirts van Nike hebben traditioneel een wat flitsender design. De Chelsea warming-up shirts 2020-2021 vormen daar geen uitzondering op. Het warming-up shirt van het keurkorps van trainer Frank Lampard is uitgerust met een design van horizontale banen, waarin flitsende, horizontale witte, blauwe en navy blauwe strepen zijn verwerkt. Ook zijn deze banen uitgerust met een design van diagonale banen. Verder bevatten de pré match tops een ronde hals en staan de logo's van de club en Nike weer op de borst. Alle trainingskleding van de Engelse topclub bevatten ook dit seizoen weer de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de training tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ziyech, Werner, Mount, Abraham, Barkley, Azpilicueta en andere sterspelers. Check ook het Chelsea thuisshirt 2020-2021.

Chelsea trainingsshirt bestellen

Het Chelsea trainingsshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het training shirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. De trainingsbroekjes bestel je vanaf € 34,95. De pré match tops zijn wat duurder. Deze zijn voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 54,95. Alle training tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Chelsea trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel je Chelsea trainingsshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingsshirt 2020-2021

 Chelsea warming-up-shirt 2020-2021