14 december 2018

Chelsea trainingsshirt 2019

Chelsea heeft in samenwerking met Nike een nieuw trainingsshirt voor de tweede seizoenshelft van 2018-2019 uitgebracht. Dit trainingsshirt dragen The Blues tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden van januari 2019 tot mei 2019. Dit betreft het allerlaatste trainingsshirt van dit seizoen. Medio mei/juni wordt namelijk de nieuwe collectie voor 2019-2020 door Nike uitgebracht! Het nieuwe shirt heeft nog eens een primeur ook. Het is namelijk één van de eerste trainingsshirts waarin het Amerikaanse sportmerk het nieuwe template heeft doorgevoerd. Benieuwd? Check het hieronder!

Wit Chelsea training shirt en tenue 2019

Qua kleuren is het nieuwe Chelsea training shirt voor 2019 niet zo heel spannend. Er is geen risico genomen en het shirt is dus geheel in stijl van de clubkleuren van de Londenaren. Het shirt is wit met blauwe accenten. Wanneer we een blik werpen op de blauwe details, zien we direct de veranderingen in het template van de trainingsshirts van Nike. De taping over de mouwen van het trainingsshirt heeft namelijk een nieuwe look! De strip is vanaf nu verdeeld in dunnere, verticale banen in plaats van de flitsende horizontale streepjes van weleer. Een andere verandering in de taping is dat Nike haar logo in de strip verwerkt heeft. De strip wordt bovendien afgesloten door de naam van de club. De swoosh ontbreekt op de rechter borst. In plaats hiervan staat het Nike Sportswear logo op de borst. Deze bestaat alleen uit het woordmerk van Nike en dit is geheel in lijn met het feit dat trainingspakken en trainingsshirts tegenwoordig niet alleen maar on pitch gedragen worden, maar ook off pitch! De trainingsshirts zijn tegenwoordig namelijk perfect om casual te dragen. De andere borst bevat wel het logo van de club en verder heeft het shirt ook nog wel een kenmerk van het Nike Vapor template van vorig seizoen. Het Chelsea trainingsshirt is namelijk uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt!

Bij dit shirt heeft Nike ook een nieuwe trainingsbroek en trainingsbroek gelanceerd. Deze zijn ook geheel in stijl van het nieuwe template. Het broekje en de trainingsbroek zijn blauw en bevatten dezelfde taping als het trainingsshirt, maar dan in het wit. Alle trainingskleding is ook komend half jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingsshirt en check ook het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2019!

Chelsea trainingsshirt 2019 bestellen

Het witte Chelsea trainingsshirt voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS! De prijs van het shirt is voor kinderen € 40,- en voor volwassenen € 45,-. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere producten van Chelsea bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Chelsea trainingsshirt in deze SHOP 

of deze winkel!