14 december 2018

Het wit/blauwe Chelsea trainingspak voor 2019

Nike heeft vandaag ook het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2019 uitgebracht. Het pak heeft niet alleen qua kleur een update gekregen. Nike heeft ook het template voor de trainingspakken van komende jaargang veranderd en dat mocht ook wel na twee jaar. Daar vertellen we straks meer over. Dit nieuwe pak wordt door ‘’The Blues’’ gedragen in de tweede helft van 2018-2019. In dit trainingspak gaan de Londenaren dus weer proberen zo lang mogelijk mee te strijden om het kampioenschap en misschien wel de Europa League op haar naam te schrijven! Dit trainingspak wordt door het keurkorps van manager Maurizio Sarri gedragen van januari tot mei 2019! Hieronder bespreken we het design van het fashionable trainingspak van Chelsea!

Chelsea training top en trainingsbroek 2019 en een nieuw template

We beginnen met het nieuwe template. Trainingspakken worden allang niet meer alleen gebruikt om in te sporten of in te trainen. Met een trainingspak wordt tegenwoordig ook een statement op straat gemaakt en dat heeft Nike goed begrepen. Het nieuwe Chelsea trainingspak straalt nog meer fashion en streetwear uit en dit komt niet in de laatste plaats door het nieuwe design van de trainingspakken van het Amerikaanse sportmerk. Ook de clubkleuren van The Blues worden komend half jaar niet verloochend! Kenmerkend aan het nieuwe template is de taping over de mouwen van de training tops en de trainingsjacks! De afgelopen twee seizoenen bestond de taping over de mouwen uit dunne, horizontale strepen. Deze is vanaf nu vervangen door verticale lijnen en in de band is de swoosh van Nike verwerkt. De strip over de mouwen van het Chelsea trainingspak voor 2019 is blauw en bevat aan de onderkant ook de naam van de club: CHELSEA FC! Verder is het trainingsjack en de training top geheel wit en prijkt de naam van het Amerikaanse sportmerk op de rechter borst. Ook dit bekrachtigt weer de fashionable look van het trainingspak. De naam van het merk is namelijk ook onderdeel van het Nike Sportswear logo dat gebruikt wordt voor de casual kleding van het Amerikaanse sportmerk. De linker borst bevat het embleem van de club. Het trainingsjack is uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en bevat bovendien een baseball collar. De training top bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de tops bevatten natuurlijk weer duimgaten.

Ook de nieuwe trainingsbroeken van Nike hebben een metamorfose ondergaan en dan met name de strip over de zijkanen van de trainingsbroek. Deze heeft dezelfde look als de taping over de mouwen. De kleuren van de trainingsbroek zijn juist weer contrasterend aan de tops. De trainingsbroek is blauw met een witte taping aan de zijkanten. Ook op de broeken staat het Sportswear logo van Nike. Andere kenmerkend van de Chelsea trainingsbroek van 2019 zijn de getailleerde fit, de enkelritsen aan de onderkant, de zakken aan de zijkanten en de tailleband aan de bovenkant. De pakken zijn, als altijd, uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2019, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kanté, Fabregas, Hazard, Kovacic, David Luiz, Morata en andere sterspelers. Ook het nieuwe roze Paris Saint Germain trainingspak heeft het nieuwe template! Dit betreft overigens het laatste Chelsea pak van 2018-2019. Medio mei wordt de collectie voor 2019-2020 door Nike gereleased.

Chelsea trainingspak 2019 bestellen

Het nieuwe Chelsea trainingspak kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel voor kinderen als voor volwassenen. De trainingsbroek en tops kunnen los van elkaar gekocht worden. De tops en broeken hebben voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen € 55,-. Wil je andere Chelsea producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het nieuwe pak in deze SHOP 

of deze winkel!