Chelsea trainingspak kinderen 2021-2022

De Nike Chelsea collectie voor het seizoen 2021-2022 bevat ook weer een aantal Chelsea trainingspakken voor kinderen! In dit artikel vertellen we alles over deze pakken. De trainingspakkencollectie van ‘’The Blues’’ bevat niet alleen een trainingspak waarin de spelers trainen, maar ook een presentatiepak of sweat trainingspak. Het is ook mogelijk om de Chelsea anthem trainingsjacks te combineren met één van de trainingsbroeken voor kinderen en voor het eerst dit seizoen heeft Nike ook een goedkoop Chelsea trainingspak voor kinderen uitgebracht. Alle pakken zijn beschikbaar in kindermaten 122, 128, 140, 152, 164 en 176, en een aantal pakken zijn ook beschikbaar voor peuters en kleuters en zelfs één voor baby’s.

Chelsea training sweater kinderen

We gaan het natuurlijk eerst hebben over de trainingspakken die ook echt door de spelers worden gedragen tijdens de trainingen. Het eerst Chelsea trainingspak van dit seizoen werd in juni al gelanceerd. Dit betreft het zwart/gele pak. Dit trainingspak droeg het team van manager Thomas Tuchel vooral in de voorbereiding op het seizoen, maar ook nu nog. De pakken die door de spelers gedragen worden tijdens de trainingen bestaan uit een training sweater en trainingsbroek. De training sweaters van Nike hebben dit jaar het standaard Strike template. Dit template gebruikt Nike voor alle trainingspakken van profclubs dit seizoen. De Chelsea training sweater 2021-2022 is volledig zwart met gele accenten. Kenmerkend voor het Strike template is de diagonale band op de mouwen en deze is op de Chelsea trainingstrui geel. Ook de logo’s van Nike en de Londenaren op de borst zijn geel. Het clubembleem van Chelsea betreft dus een monochroom logo. Dit logo heeft niet gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak. De training sweater is verder voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderzijde duimgaten voor een perfecte pasvorm. De achterkant van de sweater is iets langer, voor extra bescherming voor de spelers.

Chelsea trainingsbroek kinderen

De trainingsbroek van dit pak heeft dezelfde kleurencombinatie als de training sweater. Ook deze is volledig zwart en bevat een diagonale band ter hoogte van de heupen. Ook de logo’s op de Chelsea trainingsbroek voor kinderen zijn geel. Verder heeft de trainingsbroek dezelfde kenmerken als alle andere trainingsbroeken van Nike:

  • De bovenkant van de broek bevat een Nike FlyVent tailleband. In deze band zijn ventilatiegaatjes verwerkt en met de band kan de fit versteld worden.

  • De broek is uitgerust met twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • Zowel de Chelsea trainingsbroek als de training sweater zijn gemaakt van een elastisch materiaal. Dit betreft een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Deze stof heeft als kenmerk dat het naadloos aansluit op het lichaam. In het materiaal is de Nike Dri Fit technologie verwerkt en deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van het trainingspak en heeft bovendien een ventilerende werking.

  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsjes, waardoor de broek nog makkelijker over sneakertjes of voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden.

De trainingspakken die de spelers van Chelsea tijdens de trainingen dragen zijn overigens ook beschikbaar met een trainingsjack in plaats van een sweater. Daar vertellen we straks wat meer over.

Chelsea Champions League trainingspak 2021-2022

In september lanceerden Chelsea en Nike weer een nieuw trainingspak. Dit betreft het Chelsea Champions League trainingspak en natuurlijk is ook dit pak voor kinderen beschikbaar. Dit pak wordt door de spelers vooral gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Ook voor dit pak heeft Nike weer het Strike template gebruikt, maar dan in andere kleuren. De body van deze training sweater is groen (door Nike ‘’Blustery’’ genoemd) en de mouwen zijn zwart. De diagonale band op de mouwen is oranje en deze kleur komt ook weer terug in de logo’s van Chelsea en Nike op de borst. Op de Champions League trainingspakken prijkt op het midden in het wit ook het logo van TRIVAGO. De trainingsbroek van dit pak is ook zwart en bevat op de heupen een oranje band. Ook de logo’s op deze trainingsbroek zijn oranje. Uiteraard heeft dit trainingspak dezelfde functionele kenmerken als het andere trainingspak.

Chelsea trainingspak met trainingsjack kinderen

Zowel het zwarte als het Champions League trainingspak zijn dus ook beschikbaar met een trainingsjack. In vergelijking met het de sweater zijn er een aantal verschillen:

  • Bij het trainingspak met de training sweater kun je vaak de sweater en trainingsbroek los van elkaar bestellen. Dit is niet het geval bij het pak met trainingsjack. Deze is voor kinderen alleen als één geheel te bestellen.

  • Het trainingsjack bevat een doorlopende rits en bevat ook twee zakken aan de zijkanten.

  • De jacks bevatten daarnaast ook geen duimgaten aan de onderkant van de mouwen.

  • Ook het materiaal van het Chelsea trainingspak met trainingsjack is anders. In plaats van het elastische materiaal van de zojuist besproken pakken betreft dit 100% polyester.

  • De trainingsbroeken van dit pak hebben ook geen enkelritsjes.

Qua kleuren zien deze trainingspakken er hetzelfde uit als de pakken met sweater, waarin de spelers dus ook trainen.

Het is uiteraard ook mogelijk om de Chelsea anthem trainingsjacks te combineren met een trainingsbroek, zodat je ook een pak hebt. Het anthem trainingsjack betreft het jack dat de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld, vlak voordat de wedstrijden beginnen. Dit is bijvoorbeeld ook het jack waarin we de spelers zien wanneer de Champions League tune wordt afgedraaid. Dit seizoen bevat de collectie twee verschillende jacks. Het jack dat in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedragen wordt, is een blauw trainingsjack, geïnspireerd door het design van het Chelsea thuisshirt 2021-2022. Dit jack bevat een all-over print van ruiten en heeft verder alle kenmerken van het Nike I96 template. Dit betekent dat het jack op het midden een horizontale band bevat en ook is uitgerust met een baseball collar. Op de borst van de jacks staan de logo’s van de club en Nike. De zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met zakken met ritsjes. Het andere Chelsea trainingsjack heeft dezelfde kleuren als het Chelsea Champions League trainingspak. De body van dit trainingsjack is verdeeld in drie vlakken. Het bovenste vlak is groen, daaronder bevindt zich een oranje vlak en de onderkant van dit Chelsea trainingsjack is zwart. De mouwen van het jack zijn zwart, evenals de baseball kraag. De logo's op dit trainingsjack zijn oranje.

Chelsea fleece trainingspak kinderen

Nike heeft dit jaar voor het eerst ook een zogenaamd travel trainingspak gelanceerd voor de clubs waarvan het kledingsponsor is. Dit pak wordt dus niet gedragen tijdens de trainingen, maar wanneer de selectie onderweg is naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden. De travel trainingspakken zijn perfect om in te chillen. Deze zijn namelijk gemaakt van een speciaal fleece materiaal (78% polyester, 22% katoen), wat als kenmerk heeft dat het super zacht aanvoelt en de spelers altijd warm houdt. Het travel fleece pak van Chelsea bestaat uit een hoodie en een joggingbroek. De hoodie is aan de bovenkant donkerder blauw dan aan de onderkant en wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met een lange rits. Deze rits loopt ongeveer door tot het midden van de buik. Ook deze hoodies bevatten het Strike template. De bovenkant van de mouwen zijn uitgerust met een diagonale gele band en de logo's van Chelsea en Nike staan op dezelfde plek als op de andere Chelsea trainingspakken. De hoodies zijn verder voorzien van zakken en bevatten nog een extra zakje met rits aan de linker zijkant. Het Chelsea joggingpak voor kinderen wordt gecompleteerd door een blauwe joggingbroek met zakken. Ook deze broek heeft weer een perfecte fit.

Goedkoop Chelsea trainingspak kinderen

De Nike Chelsea collectie 2021-2022 bevat dit jaar ook een goedkoop trainingspak. Dit betreft de zogenaamde ''Academy Pro'' trainingslijn. Dit is een net wat goedkopere trainingslijn van Nike en ziet er iets eenvoudiger uit dan de andere trainingspakken. Het Chelsea Academy Pro trainingspak wordt dit seizoen niet door de spelers gedragen, maar is wel een perfect pak om in te sporten of de club mee aan te moedigen. De trainingsbroek van het Chelsea Academy Pro trainingspak kun je zowel combineren met een training sweater als een trainingsbroek. Zowel het jack als de trainingstrui zijn blauw en bevatten een diagonale witte band op de bovenarmen. Dit is ook de kleurencombinatie van de trainingsbroek. Het pak ziet er iets eenvoudiger uit, maar bevat exact dezelfde technologieën als de andere Chelsea trainingskleding en is tot wel 30% goedkoper. Vaak kun je ook nog Chelsea trainingspakken van andere seizoenen voor een lagere prijs bestellen.

Chelsea trainingspak kinderen bestellen

Het Nike Chelsea trainingspak 2021-2022 voor kinderen kun je direct in de onderstaande winkels bestellen. De training sweaters en trainingsbroeken hebben voor kinderen een prijs van € 54,95. Het trainingspak met jack is voor kinderen € 99,95, voor peuters/kleuters € 69,95 en voor baby's € 59,95. De anthem trainingsjacks en de fleecte hoodies zijn € 69,95 voor kinderen en het goedkope Chelsea Academy Pro trainingspak bestel je ook al vanaf € 69,95. In een aantal van de onderstaande webshops zijn de Chelsea producten nu ook in de SALE en dus nog goedkoper. Check bovendien andere trainingskleding in kindermaten. Directe levering!

Bestel je Chelsea trainingspak altijd in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingspak kinderen 2021-2022

 

Chelsea trainingspak 2021-2022 Champions League

Chelsea trainingspak met trainingsjack kinderen 2021-2022

Chelsea trainingsjack kinderen 2021-2022

Chelsea trainingsjack kinderen Champions League 2021-2022

Chelsea travel trainingspak 2021-2022 kinderen