Chelsea trainingspak Champions League 2021-2022

Chelsea draagt ook een nieuw trainingspak tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. De groene kleur van het nieuwe Chelsea trainingspak doet wat enken aan de kleur van het Real Madrid Champions League trainingspak, maar daarover straks meer. Het trainingspak wordt door het keurkorps van Thomas Tuchel dit seizoen gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden tegen Juventus, Zenit St. Petersburg en Malmö FF. Wanneer ''The Blues'' de knockout fase bereiken, dan wordt dit trainingspak dan ook gedragen. Het pak dat door de spelers gedragen wordt, bestaat uit een training sweater en trainingsbroek, maar er zijn verschillende variaties mogelijk!

Groene Chelsea training sweater 2021-2022

De body van de training Chelsea Champions League training sweater is groen (Door Nike ''Blustery'' genoemd), welke dus lijkt op de kleur van het nieuwe trainingspak van Real Madrid, maar is afgeleid van de kleur van het 3e tenue van Chelsea. Dit betreft het tenue dat door de Champions League winnaar dit seizoen in de meeste uitwedstrijden in het kampioenenbal gedragen wordt. De mouwen zijn zwart en bevatten net boven de ellebogen een diagonale oranje band. Dit is kenmerkend voor het Nike Strike template. Een ander kenmerk van dit template is de all-over print van ovale vormen over de mouwen. De Chelsea training sweater bevat verder een semihoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoor heen doet val de training sweater nog meer getailleerd. De sweater heeft al een strakke fit, omdat het gemaakt is van een elastisch materiaal (91% polyester en 9% elastaan). De logo's op de training sweater betreffen monochrome logo's. De swooshv an Nike op de rechterborst is oranje en de andere borst bevat de badge van de club in het oranje/groen. Vanaf dit seizoen staat er een sponsor op alle trainingskleding van Chelsea. Begin dit seizoen tekende de club namelijk een deal met Trivago. Het logo van het online reisplatform prijkt op het midden van de training top. De achterkant van de sweater is iets langer, voor extra bescherming. Het trainingspak is ook beschikbaar met een trainingsjack met capuchon. Dit jack is ook groen met een oranje band over de mouwen. De trainingsjacks bevatten een doorlopende rits en zijn bovendien uitgerust met twee zakken. De mouwen van het trainingsjack bevatten geen duimgaten en op de jacks staat ook niet het logo van TRIVAGO.

Chelsea trainingsbroek Champions League 2021-2022

Het Chelsea Champions League trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek, welke ook een diagonale oranje band bevat ter hoogte van de heupen. De logo's van Chelsea en Nike op de broek zijn ook (overwegend) oranje. Ter hoogte van de zakken van de broek bevindt zich een print van ovale vormen. De trainingsbroek heeft de bekende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Chelsea Champions League trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je de pasvorm van de Chelsea trainingsbroek aanpassen.

  • De trainingsbroek bevatten zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De trainingsbroek is aan de onderkant uitgerust met enkelritsen.

  • De broek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt.

  • De Chelsea trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater. In beide items is de Nike Dri Fit technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie, waardoor het een perfect trainingspak is om in te trainen of om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Chelsea Champions League trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lukaku, Kanté, Mount, Ziyech, Havertz, Pulisic, Werner, Frello, Silva en nog meer spelers.

Chelsea trainingspak bestellen

Het Chelsea Champions League trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater en trainingsbroek hebben een prijs van € 64,95 voor volwassenen. Voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het trainingsjack met capuchon is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 74,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor kinderen € 99,95. Check ook andere Chelsea producten in de onderstaande winkels!

Bestel je Chelsea trainingspak direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingspak Champions League 2021-2022

Groen Chelsea trainingspak 2021-2022

Chelsea trainingsjack met capuchon 2021-2022