Chelsea trainingspak Champions League 2020-2021

Chelsea draagt in de aanloop naar de Champions League wedstrijden dit seizoen een nieuw trainingspak. Dit trainingspak is vandaag door de club en kledingsponsor Nike officieel gepresenteerd. In dit pak werken de spelers van de Londenaren zowel de trainingen als warming-up af ter voorbereiding op de wedstrijden in het hoogste Europese eindtoernooi gedurende 2020-2021. Eerder dit jaar lanceerden Nike en de club al een lichtblauw Chelsea trainingspak 2020-2021. Ook dit trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek & is geïnspireerd door het Nike Strike template.

Witte Chelsea training sweater en trainingsbroek 2020-2021

De trainingstrui van het Chelsea Champions League trainingspak 2020-2021 is wit en bevat zowel roze als blauwe accenten. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van het Chelsea 3e shirt, het tenue dat de club van manager Frank Lampard vooral draagt tijdens de uitwedstrijden in het miljardenbal. Deze kleuren zijn geïnspireerd door een aantal iconische Chelsea uitshirts van de jaren '90 en de kleuren van de Nike Air Max OG 180 sneaker. Het Strike template komt met name tot uiting in de diagonale band over de mouwen. Op de Chelsea training sweater is deze band fel roze (door Nike ''Amber Glow'' genoemd). In deze band is bovendien de naam van de club verwerkt. Een ander kenmerk van dit template is dat de swoosh van Nike een andere plek heeft gekregen. Het logo staat dit jaar niet meer op de rechterborst, maar is verplaatst naar de mouwen. Op het nieuwe pak van ''The Blues'' is het Nike logo heel toepasselijk blauw. De linkerborst van de training top bevat de clubbadge. Verder heeft de training sweater de gebruikelijke functionele kenmerken. De trainingstrui is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui strak om de armen valt. De perfecte fit wordt ook bewerkstelligd door het materiaal van het trainingspak. Het pak is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Deze elastische stof zorgt voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de top is wat langer en dit geeft weer extra bescherming.

Het Chelsea Champions League trainingspak 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek met aan de bovenkant weer een diagonale roze band, waarin de naam van de club verwerkt is. De functionele kenmerken zijn hetzelfde als alle andere trainingsbroeken van dit seizoen:

  • De bovenkant van de Chelsea trainingsbroek 2020-2021 is uitgerust met een FlyVent tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm kunt verstellen.

  • De zijkanten van de broek bevatten zakken met een rits, waarin je eventueel spullen op kunt bergen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • Het trainingspak is voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Hierdoor is het een perfect trainingspak om casual te dragen en om in te sporten en trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chelsea trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ziyech, Werner, Silva, Pulisic, Havertz, Chilwell en andere spelers.

Chelsea trainingspak bestellen

Het wit/blauwe Chelsea trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training top en trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95. Beide items zijn voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. De VaporKnit versie van het trainingspak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De VaporKnit sweater is € 119,95 en de trainingsbroek € 99,95. Check ook andere Chelsea trainingskleding in de onderstaande winkels. 

Bestel je Chelsea trainingspak direct in deze winkel

of deze fanshop

of deze webshop!


Chelsea Champions League trainingspak 2020-2021

Chelsea trainingspak Champions League 2020-2021