Chelsea trainingspak 2021-2022

De nieuwe Nike Chelsea trainingspakken 2021-2022 zijn officieel! De pakken van The Blues hebben niet alleen een nieuwe kleurstelling. Ze bevatten ook een nieuwe sponsor. Vandaag lanceerde de club in samenwerking met Nike de nieuwe trainingscollectie voor dit seizoen. Het Chelsea trainingspak wordt door de club gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, FA Cup en Premier League wedstrijden in 2021-2022. Dit pak wordt vanaf nu tot ongeveer december gedragen door het team van trainer Thomas Tuchel.

Zwarte Chelsea training sweater 2021-2022

Het nieuwe Chelsea trainingspak 2021-2022 bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek, welke hetzelfde template als vorig seizoen hebben, namelijk het Nike Strike template. De training sweater die de spelers dragen is overwegend zwart en de sweater die de staf van de Londenaren draagt is overwegend grijs. Beide training sweaters bevatten een diagonale gele band over de mouw. Dit is dezelfde tint geel als in het Chelsea thuisshirt 2021-2022 verwerkt is. Dit is ook de kleur van het Chelsea en Nike logo op de borst. Een ander kenmerk van het Strike template is de all-over print van golven en ovale vormen over de mouwen. Vanaf dit seizoen prijkt het logo van TRIVAGO op het midden van de Chelsea trainingspakken. Chelsea en de reiswebsite sloten een deal voor meerdere seizoenen af, waardoor het logo van het bedrijf vanaf nu op alle trainingspakken en trainingstenues van Chelsea staat. Het logo van TRIVAGO verschijnt niet op de tenues van de Premier League club. Het logo van THREE staat namelijk de komende seizoenen nog steeds op de voetbalshirts van de Champions League finalist van 2021. De nieuwe Chelsea trainingstrui bevat ook weer de volgende bekende functionele details:

  • De bovenkant van de training top bevat een hoge hals met een rits tot de borst.

  • De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de trainingstrui nog strakker om het lichaam valt.

  • De training top is gemaakt van een combinatie van polyester en elastaan. Dit betreft een elastisch materiaal, welke zicht perfect aanpast aan het lichaam.

  • De achterkant van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Chelsea trainingsbroek 2021-2022

Het Nike Chelsea trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek. De bovenzijde van de rechterpijp bevat het logo van Trivago (in het wit) en Chelsea (in het geel) en op de andere pijp staat de swoosh van Nike in het geel. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant ook weer een diagonale gele band. Aan de technische kenmerken van de Chelsea trainingsbroek heeft Nike in vergelijking met vorig seizoen niks veranderd.

  • De Chelsea trainingsbroek 2021-2022 heeft een taps toelopend design. De broek valt namelijk vooral getailleerd om de kuiten en enkels.

  • De zijkanten van de trainingsbroek zijn voorzien van zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband, waarmee je zelf naar wens de fit van de broek aan kunt passen.

  • De onderkant van de pijpen van de Chelsea trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en/of sneakers aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek is gemaakt van hetzelfde elastische materiaal als de sweater. In het materiaal is de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

De broek kan overigens ook gecombineerd worden met het nieuwe Chelsea trainingsjack. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nike Chelsea trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Werner, Pulisic, Ziyech, Kanté, Mount, Frello, Giroud, Havertz en nog meer spelers.

Chelsea trainingspak bestellen

Het grijze en zwarte Nike Chelsea trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Voor kinderen is het trainingspak ook beschikbaar met een trainingsjack. Dit gehele pak heeft een prijs van € 99,95. Directe levering! 

Bestel je Chelsea trainingspak direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingspak 2021-2022

 Bron afbeeldingen: Chelseafc.com