Chelsea trainingsjack 2021-2022

De selectie van Thomas Tuchel draagt een gloednieuw trainingsjack in stijl van het nieuwe Chelsea thuisshirt 2021-2022 bij het betreden van het veld ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Stamford Bridge in 2021-2022. Het zogenaamde anthem trainingsjack is onderdeel van de nieuwe Chelsea trainingscollectie, welke vandaag gelanceerd is door de club en Nike. Tegelijkertijd met de bekendmaking van de trainingslijn maakte de club een nieuwe sponsor bekend. TRIVAGO staat de komende seizoenen op alle trainingskleding van The Blues. Op de tenues van de Londenaren staat het logo van hoofdsponsor THREE.

Chelsea anthem trainingsjack 2021-2022

Het Chelsea anthem trainingsjack heeft het I96 template. Waar de jacks vorig seizoen een print hadden op de brede baan op het midden van het trainingsjack, is deze print nu verplaatst naar het overige gedeelte van het Nike Chelsea trainingsjack 2021-2022. Het jack is geheel blauw en bevat een all-over print van ruiten en vakjes. Dit betreft hetzelfde design als het Chelsea thuisshirt, welke geïnspireerd is door de OP ART kunststroming van de jaren '60. De band op het midden van het trainingsjack heeft deze print dus niet en hetzelfde geldt voor de mouwen, welke dit seizoen donkerblauw zijn. Nike heeft ook de kraag van de jacks veranderd. De hoge hals is namelijk ingeruild voor een baseball collar, welke de jacks een retro look geven. Evenals het nieuwe thuistenue bevat het trainingsjack ook gele details. De swoosh van Nike op de rechterborst is geel en rondom de badge van de club op de andere borst bevindt zich ook een gouden omranding. Op de achterkant van het trainingsjack zijn onder de band naam van de club en stad verwerkt: CHELSEA FC – LONDON. De trainingsjacks bevatten verder weer de gebruikelijke functionele details:

  • De onderkant van het trainingsjack bevat een tailleband, waardoor het trainingsjack perfect om het lichaam valt.

  • De mouwen betreffen raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en bieden de perfecte bewegingsvrijheid.

  • De zijkanten van het Chelsea anthem trainingsjack 2021-2022 zijn voorzien van zakken met ritsen, om spullen in op te bergen.

  • Het trainingsjack is gemaakt van een knit materiaal, welke zacht aanvoelt en elastisch is.

  • Het jack is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Het anthem trainingsjack is overigens één van de enige items die niet het logo van TRIVAGO bevat. De reden hiervan is dat er niet in dit jack getraind wordt.

Chelsea trainingsjack bestellen

Het Nike Chelsea trainingsjack 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het trainingsjack € 69,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95. Check ook andere nieuwe Chelsea trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Chelsea trainingsshirt direct in de NIKE SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop!

Chelsea trainingsjack 2021-2022

Chelsea anthem trainingsjack 2021-2022

Chelsea anthem trainingsjack 2021-2022