Chelsea trainingspak 2020

Chelsea en Nike hebben vandaag de primeur! Beide partners hebben vandaag het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2020 onthuld! Dit betreft het allereerste pak wat dit jaar onthuld is. Dit betreft het trainingspak waarin de spelers van Chelsea de trainingen en warming-up afwerken tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio juni lanceren beide partijen de nieuwe collectie voor 2020-2021.

Blauwe Chelsea training sweater en trainingsbroek 2020

Het Chelsea trainingspak voor 2020 heeft dezelfde kleuren als het unieke 4e voetbalshirt van The Blues. De collectie rondom dit tenue is namelijk geïnspireerd door het voetbalshirt van 1970. In dit jaar wonnen de Londenaren voor het eerst in haar historie de FA Cup. In 1970 had Chelsea een geheel blauw voetbalshirt en dat is nu dus ook vertaald naar het Chelsea trainingspak voor 2020. Het pak bestaat opnieuw uit een training sweater en een trainingsbroek en beide items zijn geheel blauw. Dit betekent ook dat de logo's van Nike en de club op de borst en de trainingsbroek blauw zijn, waardoor het net lijkt alsof deze niet op het trainingspak staan. Dit geeft het pak ook nog eens een retro look! De trainingstrui van Chelsea bevat verder de gebruikelijke accenten. Zo heeft het een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De mouwen bevatten ook nog eens een all-over print van zigzag strepen, waardoor het trainingspak ook nog eens een snellere look heeft. Van de trainingstrui is zowel een Vaporknit als een replica versie gelanceerd. De Vaporknit versie is gemaakt van een gebreid materiaal en wordt ook daadwerkelijk door de spelers gedragen. De replica versie bestaat voornamelijk uit polyester. De Vaporknit versie valt bovendien wat strakker.

De trainingsbroek van het Chelsea trainingspak is dus ook geheel blauw en heeft verder de bekende, functionele accenten. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm versteld kan worden. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Verder is de Chelsea 2020 trainingsbroek aan de zijkanten uitgerust met zakken en heeft het een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Daarnaast is de Nike Dri Fit technologie weer in het trainingspak verwerkt door Nike. Hierdoor is het een ideaal pak om casual te dragen, maar ook om in te sporten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pulisic, Abraham, Mount, Willian, Kanté, Hudson Odoi en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe Chelsea presentatiepak voor 2020.

Chelsea trainingspak 2020 bestellen

Het blauwe Chelsea trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn los van elkaar beschikbaar. Beide items zijn voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Met trainingsjack is het pak in totaal € 99,95 in kindermaten en voor volwassenen € 119,95. Het trainingspak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Chelsea trainingspak exclusief in deze NIKE winkel! 

of in deze SHOP

Chelsea trainingstrui

Chelsea trainingsbroek 2020