2 januari 2020

Chelsea trainingsjacks 2020

Chelsea draagt vanaf nu een nieuw trainingsjack! Dit nieuwe jack is vandaag door de club en Nike gelanceerd. Wanneer je dit jack combineert met de nieuwe Chelsea trainingsbroek, heb je het nieuwe Chelsea trainingspak voor 2020. In deze combinatie zien we de spelers van de Londenaren echter niet. In dit trainingsjack betreden de spelers namelijk het veld in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. Dit betreft het laatste Chelsea trainingsjack van dit seizoen. Medio juni lanceert de club met Nike de nieuwe collectie voor 2020-2021.

Het blauwe Chelsea anthem trainingsjack voor 2020

Jaarlijks draagt Chelsea drie verschillende trainingsjack. Het eerste trainingsjack wordt aan het begin van het seizoen uitgebracht en vervolgens volgt in september het speciale trainingsjack voor de Europese wedstrijden. Medio december/januari volgt dan het laatste trainingsjack, welke in de laatste maanden van het seizoen gedragen wordt. Over dit jack hebben we het nu. Het trainingsjack is geheel in stijl van het thema van het vierde voetbalshirt van de club. Dit voetbalshirt heeft als thema het winnen van de FA Cup in 1970. Dit was de eerste FA Cup in de historie van de Londenaren en dat is dit jaar natuurlijk vijftig jaar geleden. Met de collectie rondom het 4de voetbalshirt wordt een ode gebracht aan de eerste grote prijs van The Blues. In 1970 droeg Chelsea een geheel blauw voetbalshirt en dit is dan ook direct vertaald naar het nieuwe trainingsjack. Alles aan dit nieuwe jack is namelijk blauw, dus ook de logo's van Nike en de club op de borst. Verder wordt het jack gekenmerkt door het iets donkerdere blauwe vlak over de borst. Om het jack een wat modernere touch te geven heeft Nike dit vlak uitgerust met een print van zigzag strepen. Ook de mouwen van het Chelsea trainingsjack bevatten een donkerder blauwe taping. Het jack is verder voorzien van een hoge hals met een doorlopende rits. De mouwen vallen strak om de armen en de onderkant van het trainingsjack bevat een band, waardoor het jack perfect aansluit op het lichaam.

De nieuwe Chelsea 2020 collectie bevat ook nog een nieuw baseball jack. Dit jack wordt niet door de spelers gedragen, maar is onderdeel van de casual collectie. Dit jack is namelijk met een klassieke baseball kraag. Op de borst staan de swoosh van Nike met een retro logo van de club. Dit jack is in tegenstelling tot het anthem jack gemaakt van nylon. Check hieronder nog meer afbeeldingen van beide nieuwe Chelsea jacks voor 2020.

Chelsea trainingsjack 2020 bestellen

Beide nieuwe Chelsea jacks kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het anthem trainingsjack voor 2020 heeft een prijs van € 64,95 en het baseball jack is € 114,95. Directe levering!

Bestel je Chelsea trainingsjack exclusief in deze NIKE winkel! 

of in deze SHOP