6 september 2019

Chelsea trainingsjack en trainingsshirt Champions League 2019-20

De spelers van Chelsea dragen komend seizoen in de Champions League weer een nieuw trainingsjack. Dit jack werd tegelijkertijd met het nieuwe 3e shirt gelanceerd. Het trainingsjack zien we vooral wanneer de Champions League hymne wordt afgespeeld en als de spelers het veld betreden. The Blues zijn dit jaar in de groepsfase van de Champions League gekoppeld aan Ajax, Valencia en OSC Lille. Met name in de voorbereiding op de uitwedstrijden zien we het nieuwe anthem trainingsjack. Check bovendien de details van het nieuwe trainingsshirt dat de spelers met name dragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal.

Grijs Chelsea trainingsjack 2019/2020

Het Chelsea anthem trainingsjack voor de Champions League wedstrijden is overwegend antraciet met oranje details. Deze fel oranje (door Nike ''Orange Rush'' genoemd) details zijn geïnspireerd door de kleur oranje van de uitshirts van Chelsea in de periode 1994-1996. Deze oranje accenten komen terug in de rits en de taping over de schouders en mouwen. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn fel oranje. Het logo van het Amerikaanse sportmerk betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit een swoosh en het woordmerk en is een logo dat door Nike veel werd gebruikt in de jaren '90. Het trainingsjack van Chelsea is ook uitgerust met een speciale graphic print. Deze print bevindt zich in een vlak op het midden van het trainingsjack. De print bestaat uit horizontale strepen in het grijs met de initialen van de club; CFC. Het lettertype van de initialen is geïnspireerd door het lettertype dat werd gebruikt in de programmaboekjes van de wedstrijden van de Londenaren in de jaren '90. Verder heeft het nieuwe Chelsea trainingsjack de gebruikelijke accenten. Het jack is namelijk uitgerust met een hoge hals en de zijkanten bevatten twee zakken met een rits. Bovendien bevat het Chelsea trainingsjack een tailleband aan de onderkant.

Grijs Chelsea trainingsshirt 2019-2020

Het Chelsea Champions League trainingsshirt heeft dezelfde kleuren als het jack. Dit trainingsshirt is ook antraciet grijs met een design van flitsende zigzagstrepen over de mouwen. Verder is het shirt uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Het Nike Futura en het Chelsea logo op de borst zijn ook weer fel oranje en hetzelfde geldt voor een taping aan de binnenkant van de hals. Alle items uit de nieuwe trainingscollectie van Chelsea zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check bovendien het nieuwe Chelsea Champions League trainingspak!

Chelsea trainingscollectie bestellen

Het nieuwe Chelsea trainingsjack kun je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen. Voor volwassenen heeft het trainingsjack een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het jack € 69,95. Het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Deze items zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd.

Bestel je Chelsea trainingsshirt en jack exclusief in deze SHOP

of in deze winkel! 

Chelsea trainingsjack Champions League 2019-20