6 september 2018

Chelsea draagt opvallend trainingsshirt en trainingsjack tijdens Europa League in 2018-2019

We moeten niet opkijken als Chelsea moeiteloos de 1/16 finales van de Europa League haalt dit seizoen. Door een teleurstellend seizoen is de club overgeleverd aan het spelen van wedstrijden op het B niveau van Europa. In Europa strijdt het keurkorps van trainer Sarri tegen Bate Borisov, Paok Saloniki en Videoton FC. Voor de Londense club mag dit geen problemen opleveren. Zo moet Nike ook gedacht hebben. Toch willen het merk en de Engelse club dit seizoen niets aan het toeval overlaten en moeten de spelers voor het begin van de wedstrijden al met 1-0 voor staan. Om dit te bewerkstelligen hebben beide partijen een flitsende trainingscollectie gelanceerd, welke speciaal in de aanloop naar de wedstrijden gedragen wordt. In dit blog bespreken we het nieuwe Europa League trainingsshirt en het anthem trainingsjack!

Chelsea Europa League trainingsshirt en warming-up shirt 2018-2019

Chelsea draagt twee verschillende trainingsshirts in de aanloop naar de Europa League wedstrijden. Het training shirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en het pre match top wordt gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden. Traditiegetrouw heeft het inloopshirt een wat rijker design. Om die reden bespreken we dit shirt als eerste. Het Chelsea warming-up shirt voor 2018-2019 is donkerblauw met een fel oranje taping over de schouders en mouwen. Opvallend is dat deze taping dit jaar niet uitgerust is met zigzag strepen. De oranje accenten zijn ook aan de zijkanten van de ronde hals van het Chelsea trainingsshirt aanwezig. Het nieuwe warming-up tenue van Chelsea bevat ook reflecterende details. De swoosh van Nike is zilver en dit geldt ook voor het logo van de club. Verder bevat de linker achterkant van het shirt een speciaal blokken design in het zilver/navy. In deze blokken zijn de initialen van de club, het oprichtingsjaar (1905) en de leeuw uit het logo verwerkt. Ook dit shirt heeft raglanmouwen en een iets langere achterzoom. Het trainingsshirt is turquoise met een donkere taping over de mouwen. Deze strip bevat wel dunne strepen en verder is het training shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Beide shirts worden compleet gemaakt door een nieuw trainingsbroek, welke donkerblauw is.

Chelsea Europa League anthem trainingsjack 2018-2019

Het nieuwe anthem trainingsjack betreft het jack waarin Chelsea het veld betreedt voorafgaande aan de Europa League wedstrijden dit seizoen. Dit jack heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsshirt en het nieuwe 3e shirt voor 2018-2019. Dit jack is navy blauw met een turquoise taping over de mouwen. De jacks zijn uitgerust met een baseball collar en ook de zakken aan de zijkanten zijn aanwezig. Verder hebben de jacks dezelfde kenmerken als de trainingstenue van Chelsea!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Europa League trainingscollectie van Chelsea voor 2018-2019. Check ook het nieuwe trainingspak!

Chelsea Europa League training shirt en jack bestellen

De nieuwe Chelsea trainingscollectie voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 in kindermaten en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Het warming-up shirt is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 50,-. Het trainingsshirt is € 45 voor volwassenen en in kindermaten € 40,-. Het anthem jack is € 80,- in volwassenen maten en voor KIDS € 70,-. Wil je andere Chelsea producten bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe warming-up shirt en trainingsshirt in deze SHOP 

of deze winkel!