Het Chelsea Europa League trainingspak 2018-2019

De nieuwe Europa collectie van Chelsea is vandaag gelanceerd door Nike en de Londense club. Dit seizoen speelt de club van trainer Sarri op het tweede niveau van Europa. Doordat de ''The Blues'' als vijfde eindigde in de Premier League, speelt het dit seizoen Europa League. Alles is er aan gelegen om zover mogelijk te komen in het toernooi dat in het seizoen 2012-2013 door de club werd gewonnen! Aan de nieuwe trainingskleding van Chelsea zal het niet liggen. Met name het nieuwe trainingspak heeft een opvallende kleur! We bespreken alle details van het nieuwe Europa League trainingspak van Chelsea hieronder. Benieuwd naar de details? Lees en huiver!

Chelsea Europa League training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Chelsea Europa League pak voor 2018-2019 bestaat uit de bekende drill top van Nike en de strakke trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van het nieuwe 3e shirt van de Londenaren. Waar het nieuwe Europa League shirt een all-over print bevat, is dit niet het geval bij het nieuwe pak. Wel zijn de kleuren hetzelfde. Qua kleur is er een nieuwe dimensie gegeven aan de clubkleuren van Chelsea. Het pak bevat namelijk een turquoise tint blauw, tegen het lichtblauwe aan. Deze kleur komt zowel terug in de trainingssweater van Chelsea als in de nieuwe Europa trainingsbroek van de club die haar thuiswedstrijden speelt op Stamford Bridge. De training top heeft het bekende template van Nike. Hieraan is dus weinig veranderd. De trainingstrui van Chelsea bevat een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen zijn raglanmouwen, voor de perfecte bewegingsvrijheid. Aan de onderkant van de mouwen zijn ook dit seizoen weer duimgaten verwerkt, zodat de top nog strakker om het lichaam valt en de mouwen dus ook een pasvorm van een handschoen hebben. De swoosh van Nike op de rechter borst is zilver en heeft een reflecterend effect. Verder bevat de trui donker blauwe accenten. Deze zijn te vinden in de zigzag taping over de mouwen en in het ritsje.

De nieuwe Chelsea Europa League trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de trui, maar dan zijn de kleuren omgekeerd. De broek is overwegend donker blauw met een turqoise taping aan de zijkanten. Kenmerkend aan de Nike trainingsbroeken is de getailleerde fit rondom de enkels en kuiten, de enkelritsen aan de onderkant, de zakken aan de zijkanten en de brede tailleband aan de bovenkant! Alle pakken van Nike zijn ook dit seizoen uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie. Hierdoor is het nieuwe Chelsea pak niet alleen perfect om casual te dragen, maar ook om in te trainen. Met de kleurencombinatie van het nieuwe trainingspak val je zeker 's avonds direct op!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwste Chelsea trainingspak voor 2018-2019, die vanaf nu gedragen wordt door sterren als Hazard, Kanté, Frello, Kovacic en nog meer sterren.

Chelsea trainingspak bestellen

Het nieuwe Chelsea Europa pak kan je voor kinderen en volwassenen bestellen. De training top en trainingsbroek is in kindermaten € 55,- en dus is het pak in totaal € 110,-. De prijs van beide items is voor volwassenen € 65,- en in totaal dus € 130,-. Ben je op zoek naar andere Chelsea producten? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe pak in deze SHOP 

of deze winkel!