Cerro Porteño voetbalshirts 2024

De Paraguyaanse voetbalclub Cerro Porteno en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Cerro Porteño voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Asunción de Liga Paraguaya, beker en Copa Libertadores wedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de tweede plek. Ook dit jaar is Puma de producent van de Cerro Porteño tenues. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Cerro Porteño tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2020.

Cerro Porteño thuisshirt 2024

Het Cerro Porteño thuisshirt 2024 bevat ook dit jaar weer de traditionele rode en blauwe verticale banen. Langs de zijkanten van de rode en bevinden zich diagonale streepjes in het blauw. Het thuistenue bevat ook witte details. Het voetbalshirt bevat een brede overlappende v-hals in het wit en dit is ook de kleur van de brede band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen & de linkerborst bevat het clublogo. Hoofdsponsor Veno Tigo versiert het midden van het tenue, ter hoogte van de schouders staat het logo van Wepa en de mouwen bevatten het logo van Bristol. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de tekst: ‘’El Mas Popular’’. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw of wit voetbalbroekje en blauwe sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De Puma Cerro Porteño voetbalshirts 2024 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de club? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Cerro Porteño voetbalshirts 2024
Cerro Porteño voetbalshirts 2024
Cerro Porteño voetbalshirts 2024