14 januari 2020

Cerro Porteno voetbalshirts 2020

De nieuwe voetbalshirts van de Paraguyaanse voetbalclub Cerro Porteno zijn vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Puma. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Paraguay de wedstrijden in de Liga Paraguaya gedurende 2020. De club en Puma lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt. Puma is vanaf dit seizoen namelijk de nieuwe kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden een contract voor tenminste drie seizoenen. Hiervoor was Nike nog verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club uit Paraguay. 

Cerro Porteno thuisshirt 2020

Het Cerro Porteno thuisshirt voor 2020 heeft het iconische design. Het tenue wordt gekenmerkt door de brede donkerblauwe en rode banen over het tenue. De mouwen zijn marineblauw met een rode Puma T7 taping. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een rode band en verder bevat het voetbalshirt van Cerro Porteno een ronde hals. De achterkant van het tenue bevat een taping waarin de bijnaam van de club is verwerkt: “El Ciclón del Pueblo.” Op de borst prijken de logo's van de club en Puma en op het midden van het tenue staan drie sponsoren: Vision, Tigo & Bristol. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een taping in de clubkleuren van Cerro Porteno. De kousen zijn ook overwegend wit en bevatten op het midden ook de bijnaam van de club.

Cerro Porteno uitshirt 2020

Het Cerro Porteno uitshirt voor 2020 heeft ook een vrij klassiek design. Dit tenue bevat een design van lichtblauwe en witte verticale banen. De mouwen zijn wit met een rode taping en aan de onderkant een donkerblauwe band. Ook de achterkant van de ronde hals is donkerblauw. De logo's van de sponsoren en club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Cerro Porteno tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Churin, Valdez, Díaz, Benitez, Cáceres, dos Santos en nog meer sterspelers.

Helaas kan je deze voetbalshirts nergens bestellen. Ben je op zoek naar een t-shirt van het nationale elftal van Paraguay? Bestel het in deze SHOP! 

Cerro Porteno thuisshirt 2020