24 januari 2023

Cerro Porteño voetbalshirts 2023

De Paraguyaanse voetbalclub Cerro Porteno heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma deze week de nieuwe Cerro Porteno voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt Cerro Porteno de wedstrijden in de Paraguyaanse Primera División, de beker en de Copa Libertadores dit jaar. Puma is sinds 2020 de kledingsponsor van Club Cerro Porteño en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van deCerro Porteño voetbalshirts.

Cerro Porteño thuisshirt 2023

Het Cerro Porteño thuisshirt 2023 wordt gekenmerkt door de diagonale rode en blauwe vlakken. De V-hals is rood en de mouwen zijn blauw met aan de onderkant een rode band. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma en de linkerborst bevat het logo van de voetbalclub uit Paraguay. Hoofdsponsor Vision Tigo versiert het midden van het voetbalshirt en op de mouwen staat het logo van subsponsor Bristol. De binnenkant van de hals bevat nog een speciaal detail. Hier staat de tekst: ''A Lo Ciclón''. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode accenten.

Cerro Porteño uitshirt 2023

Het Cerro Porteño uitshirt 2023 heeft een jaren '90 design. De basiskleur van het voetbalshirt is wit en de bovenkant van het uitshirt bevat een een all-over print van rode en witte geometrische vormen, die de vorm hebben van chevrons of de letter W. De mouwen zijn ook blauw en bevatten een ruit in de clubkleuren, waarin het Puma logo verwerkt is. Het Puma logo staat ook op de rechterborst. Dit betreft het Puma no1 logo. Dit logo bevat zowel eht woordmerk als de Puma cat. Het clublogo en alle sponsorlogo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van de hals van het uitshirt is uitgerust met het clublogo. Dit tenue wordt ook gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Zoals alle Puma tenues zijn de Cerro Porteño voetbalshirts ook uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cerro Porteño voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Martins Moreno, Morales, Churín, Samudio, Aquino, Díaz, Piris Da Motta en nog meer spelers. De Cerro Porteno voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van clubs uit Paraguay? Check het dan in deze winkel! 

Cerro Porteno thuisshirt 2023

Cerro Porteno uitshirt 2023