Club Cerro Porteño voetbalshirts 2021

De Paraguayaanse voetbalclub Cerro Porteno en Puma hebben vandaag de nieuwe Cerro Porteno voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt Club Cerro Porteño de wedstrijden in de Liga Paraguaya en de beker in 2021. Cerro Porteno speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio General Pablo Rojas, werd 33 keer kampioen van Paraguay en is opgericht in 1912.

Cerro Porteño thuisshirt 2021

Het Cerro Porteno thuisshirt 2021 heeft veel weg van het design van het Paris Saint Germain voetbalshirt en dat is best opvallend te noemen. Het thuistenue bevat normaliter altijd brede verticale blauwe en rode banen. Nu is het Cerro Porteno voetbalshirt overwegend blauw en bevat het een brede rode band over het midden van het tenue. De rode accenten komen ook terug in de band op de schouders en aan de zijkanten van de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een witte band en dit is ook de kleur van de V-hals en de gevouwen kraag. Verder bevat het tenue een all-over hexagon print. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Puma en de linkerborst bevat de officiële clubbadge van de club uit Paraguay. Hoofdsponsor Vision Tigo staat op het midden van het tenue. Het thuistenue van Cerro Porteno wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode details.

Cerro Porteño uitshirt 2021

Het Cerro Porteno uitshirt 2021 is wit en in dit tenue zijn ook de clubkleuren van de Paraguyanen verwerkt. De rechtermouw is rood en de andere mouw is blauw. Beide mouwen bevatten aan de zijkanten en onderkant een witte band. Ook de zijkanten hebben een rode en blauwe band. Het uitshirt is bovendien uitgerust met een V-hals en gevouwen kraag en de logo's van de sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. In de nek van beide tenues staat ook de naam van de club met een lijn in de clubkleuren. Zoals alle Puma tenues zijn deze voetbalshirts ook voorzien van de Puma Dry Cell technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Goncalves, Villsanti, Boselli, Aquino en nog meer spelers.

De Cerro Porteno voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van clubs uit Paraguay? Check het dan in deze winkel! 

Cerro Porteno thuisshirt 2021

Cerro Porteno uitshirt 2021

Cerro Porteno voetbalshirts 2021