Cerro Porteño voetbalshirts 2022

De Paraguyaanse voetbalclub Cerro Porteño en kledingsponsor Puma hebben afgelopen week de nieuwe Cerro Porteño voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenue speelt de club uit Ascuncion de Liga Paraguaya, beker- en Copa Libertadores wedstrijden in 2022. ''Azulgrana'' speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio General Pablo Rojas.

Cerro Porteño thuisshirt 2022

Het Cerro Porteño thuisshirt 2022 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de twee verticale rode banen op de voorkant van het voetbalshirt. Naast deze banen bevinden zich dunnere verticale strepen in het rood. Hiermee lopen de rode banen geleidelijk over in het navy blauw, de basiskleur van het tenue. Dit design komt ook weer terug in de band op de mouwen. Het Cerro Porteño thuisshirt bevat bovendien een ronde hals. Op de rechterborst en mouwen staat het logo vna Puma in het wit. De linkerborst bevat de badge van de club en hoofdsponsor Vision Tigo versiert het midden van het tenue. Op de mouwen staat het logo van sleevesponsor Bristol. De binnenkant van de hals bevat het oprichtingsjaar van de club: 1912. Op de zijkanten van het tenue zijn de Puma formstripes verwerkt in het rood. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Cerro Porteño uitshirt 2022

Het Cerro Porteño uitshirt 2022 heeft een opvallende kleurencombinatie. Het voetbalshirt is deels roze en deels lichtblauw. Deze kleuren worden gescheiden door diagonale strepen in dezelfde kleurencombinatie, welke lopen van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. De mouwen van het voetbalshirt zijn wit en bevatten op de schouders diagonale Puma formstripes in het navy blauw. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Het uitshirt bevat ook een ronde hals en de logo's van de club en sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Zoals alle Puma tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van de tenues en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Cerro Porteño voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Piris da Motta, Morales, Oviedo, Aquino, Riveros, Duarte en nog meer spelers. De Cerro Porteno voetbalshirts kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van clubs uit Paraguay? Check het dan in deze winkel! 

Cerro Porteno thuisshirt 2022

Cerro Porteno uitshirt 2022

Cerro Porteno uittenue 2022