12 juni 2017

Celtic uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Celtic uitshirt voor 2017-2018 is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor New Balance onder het motto ''LIVE THE LEGEND.'' In dit nieuwe shirt speelt Celtic de Schotse Premier League, FA Cup en Europese uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Celtic is afgelopen seizoen voor de zesde keer op rij kampioen geworden van Schotland en speelt daarom in de voorronde van de Champions League. Het nieuwe uitshirt staat evenals het thuisshirt deels in het teken van de Europa Cup I winst van 1967. Bovendien bevat het nieuwe shirt de iconische ''hoops.'' Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de club uit Glasgow, die haar thuiswedstrijden speelt in Celtic Park.

Groen Celtic shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Celtic uitshirt voor 2017-2018 wordt dit jaar gekenmerkt door het hoop design. Het shirt bevat namelijk horizontale banen in twee tinten groen (forest green). Verder bevat het shirt dit seizoen een klassieke polo kraag en gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de diagonale baan aan de zijkanten van het shirt en in de verschillende logo's op de voorkant van het nieuwe shirt. Het logo van New Balance op de rechter borst is bijvoorbeeld goud. New Balance verzorgt sinds 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de Schotse club. Ook het logo van ''The Bhoys'' is goud. Dit betreft een speciaal logo ter ere van de Europa Cup I winst van 1967. In de finale in het Estadio Nacional in Lissabon was Celtic op 25 mei 1967 te sterk voor Inter Milan. Celtic won de wedstrijd met 2-1 door doelpunten van Gemmell en Chalmers. Andere sterren van dit elftal waren Johnstone, McNeill, Auld, Murdoch en Lennox. Rondom het logo van de club staat de tekst: ''LISBOA – 50 ANIVERSARIO – 25 de MAIO DE 1967.'' Shirtsponsor DAFABET prijkt ook in het goud op het midden van het shirt en subsponsor MAGNERS versiert de achterkant van het nieuwe tricot van de in 1888 opgerichte club. Het nieuwe Celtic tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje. Op dit short staan de logo's van de club en New Balance in het goud. Dit geldt ook voor de kousen. Check ook het nieuwe Celtic thuisshirt voor 2017-2018.of het nieuwe 3e shirt. 

Zoals alle tenues van New Balance zijn de tenues van Celtic ook uitgerust met de New Balance Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Dembele, Brown, Sinclair, Toure, Griffiths, Rogic, Armstrong, Lustig en andere sterspelers.

Celtic voetbalshirt kopen

Het nieuwe Celtic uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95. In de shops hieronder kan je het nieuwe Celtic shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club. Wil je andere Celtic producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Celtic shirt in DEZE SHOP

of deze online shop (inclusief trainingskleding)