4 mei 2017

Celtic thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Celtic thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor New Balance met het motto ''Live the legend.'' In dit nieuwe shirt speelt Celtic de wedstrijden in de Schotse Premier League, Schotse Cups en in Europa vanaf komend seizoen. Celtic is dit jaar voor de 48ste keer in de geschiedenis van de club kampioen van Schotland geworden en speelt daarom komend seizoen in ieder geval weer in Europa. Het nieuwe shirt is een ode aan een legendarisch shirt uit de geschiedenis van de club. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt van de Schotten.

Wil je het nieuwe Celtic shirt direct kopen? Koop het via deze pagina

Celtic thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Celtic voor 2017-2018 is gebaseerd op het shirt van 1967. Op 25 mei 2017 is het precies 50 jaar geleden dat Celtic als eerste Britse club de Europa Cup I (de huidige Champions League) won door Internazionale met 2-1 te verslaan in Lissabon. Doelpuntenmakers voor Celtic waren destijds Gemmell en Chalmers. Aanvoerder van het team in 1967 was Billy McNeill. In 1967 had het shirt van Celtic een clean design. Ook toen werd het shirt van de Schotse kampioen gekenmerkt door de witte en groene horizontale banen (hoops) en bevatte het shirt een ronde hals. Het nieuwe shirt van Celtic bevat eenzelfde design, inclusief crew neck. De linker borst van het shirt bevat een speciaal logo als ode aan het winnen van de Europa Cup I in 1967. Het logo staat in het goud op het shirt en boven het logo staat een gouden ster en ''LISBOA'', verwijzend naar de plaats waarin de club de Europa Cup won. Onder het logo staat de datum van het winnen van de cup: ''50 ANIVERSARIO - 25 DE MAIO DE 1967.'' Ook de logo's van New Balance en hoofdsponsor DAFABET staan in het goud op het nieuwe Celtic thuisshirt.  New Balance is sinds 2016-2017 kledingsponsor van de club en zal deze functie nog een aantal jaar vervullen. Hoofdsponsor DAFABET staat komend jaar ook weer als shirtsponsor op de voorkant van het nieuwe trikot van Celtic. Vorig jaar tekenden beide partijen een contract voor de duur van vier seizoenen, waardoor het logo van de onderneming in ieder geval tijdens de seizoenen 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 op de tenues van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in Celtic Park. De achterkant van het nieuwe shirt bevat het logo van Magners in het goud. Het nieuwe Celtic tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met de gouden logo's van New Balance en de club. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel wit met een subtiele gouden lijn aan de bovenkant. 

Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe tenues van Celtic uitgerust met het New Balance Dry systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe voetbalshirts en tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Dembele, Brown, Sinclair, Griffiths en Rogic.  Check overigens ook het Celtic shirt van 1967 of ontdek het nieuwe Celtic uitshirt voor 2017-2018, welke ook een ode is aan het shirt van 1967. Of ontdek het flitsende 3e shirt van Celtic. 

Celtic shirt en tenue kopen

Het nieuwe Celtic shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels voor volwassenen en kinderen in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, XXL en XXXL! De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het nieuwe shirt van Celtic laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van je favoriete speler. Wil je andere Celtic producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Celtic shirt in deze online SHOP!

of deze winkel (inclusief trainingskleding)

of deze SHOP