24 april 2018

Celtic thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Celtic voetbalshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor New Balance en de Schotse club onder de campagnenaam ''ONLY THE BOLD.'' Na het nieuwe tenue van Liverpool is dit al het tweede shirt dat het Amerikaanse sportmerk lanceert voor één van de clubs waarvan het kledingsponsor is. In dit nieuwe thuisshirt speelt de club van manager Rodgers de thuiswedstrijden in de Schotse Premier League, de Schotse beker en in Europa gedurende komend seizoen. Benieuwd naar alle details? Check het hieronder!

Celtic thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Celtic shirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de ‘’HOOPS’’ over het gehele shirt. Het nieuwe voetbalshirt heeft dit seizoen namelijk opnieuw groene en witte, horizontale banen. Dit design is dit jaar ook weer op de mouwen en de achterkant van het tenue te vinden. Het nieuwe tenue van ‘’’The Bhoys’’ bevat dit jaar een ronde hals met een knoopje. Bij het nieuwe Liverpool shirt voor 2018-2019 heeft New Balance gebruik gemaakt van hetzelfde template. De ronde hals is groen. Het logo van New Balance prijkt in het wit op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de Schotse club en beide partijen hebben in ieder geval nog een overeenkomst tot en met 2020. De andere borst van het Celtic tenue is uitgerust met het logo van de club. Afgelopen seizoen was het shirt nog een ode aan de Europa Cup I finale van 1967. Vorig jaar was het namelijk vijftig jaar geleden dat de club in Lissabon ten koste van Internazionale de Europa Cup I won. De ster boven het embleem van Celtic FC verwijst hier naar.  Hoofdsponsor DAFABET versiert het midden van het voetbalshirt. De hoofdsponsor en de Schotse club hebben sinds 2016 een verbintenis, welke in ieder geval nog tot 2020 duurt. De achterkant van het shirt bevat subsponsor Magners.Het nieuwe Celtic tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje, waarop ook de emblemen van Celtic en New Balance staan. De kousen hebben hetzelfde design als het voetbalshirt en worden gekenmerkt door de groene en witte banen.  Zoals alle tenues van New Balance zijn ook deze shirts uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

We hebben ook nog een reactievan Celtic aanvoerder Scott Brown: ‘’Het moment dat je voor het eerst het nieuwe shirt draagt  is altijd spannend. Van het design tot de gedachte erachter, alles is mooi aan het tenue! Ik heb al tien jaar de eer om het bekende shirt van Celtic te dragen. Als fan en speler kan ik er niet op wachten om in dit nieuwe voetbalshirt te spelen. Ik ben benieuwd hoe onze supporters hierop reageren.’’ Zo is het maar net. Vanaf nu wordt dit tenue ook gedragen door andere spelers zoals Dembélé, Tierney, Musonda, Griffiths, Sinclair en andere spelers.

Celtic voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Celtic thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 74,95 (S, M, L, XL en XXL). De prijs van het shirt voor kinderen is € 59,95 (128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kan je het nieuwe tenue van ‘’The Bhoys’’ ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Celtic tenues bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare shirts hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Celtic shirt direct in deze winkel!
of bestel het shirt in deze ONLINE SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of bestel je Celtic retro shirt in deze webshop!