29 juli 2019

Celtic 3e shirt 2019-2020

Celtic heeft in samenwerking met kledingsponsor New Balance afgelopen weekend een 3e shirt of alternatief uitshirt voor 2019-20 uitgebracht. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Schotse kampioen de uitwedstrijden in de Schotse competitie, de beker en in Europa dit seizoen. Het nieuwe tenue werd door de spelers van Celtic gedragen op het zogenaamde Celtic FC Festival, een speciale fandag voor de fans van The Bhoys.

Grijs/roze Celtic 3e shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Celtic 3e shirt voor 2019-2020 is geheel grijs met verschillende roze accenten. Het tenue bevat iets onder het midden een roze chevron. De roze details zijn ook te vinden in een band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is geheel in stijl van de N uit het New Balance logo. Op de borst staan de logo’s van New Balance en de club in het roze, inclusief de ster, die verwijst naar het winnen van de Europa Cup I in 1967. Op het midden van het tenue staat sponsor DAFABET. Verder bevat het alternatieve uittenue dit jaar een v-hals. Het voetbalbroekje van het Celtic 3e tenue is geheel grijs met roze logo’s. De kousen zijn een combinatie van roze en grijs. De bovenkant is roze en de onderkant is grijs. Onder het grijze gedeelte prijkt het NEW Balance logo en de naam van de club. De nieuwe Celtic tenues zijn door het Amerikaanse sportmerk weer uitgerust met de New Balance Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Tierney, Griffiths, Brown, Jullien, Edouard, Forrest en nog meer sterspelers. Check ook het thuisshirt en uitshirt van Celtic.

Celtic 3e shirt 2019-2020 kopen

Het grijs/roze Celtic 3e shirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. In deze shops kun je het Celtic tenue natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Celtic shirt altijd in deze winkel! 

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Celtic 3e shirt 2019-2020