24 juni 2019

Celtic uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Celtic uitshirt voor 2019-2020 is vandaag door de club gelanceerd met de leus: #ONTOVICTORY. In dit nieuwe uitshirt spelen''The Hoops'' de uitwedstrijden in de Schotse Premiership, de beker en in Europa gedurende komend seizoen. De club uit Glasgow werd afgelopen jaar voor de achtste keer op rij kampioen van Schotland en neemt komend seizoen weer deel aan de voorronde van de Champions League. New Balance is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Deze functie heeft het merk sinds 2015 en het contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2020.

Groen/geel Celtic uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Celtic uitshirt voor 2019-2020 lijkt op het eerste oog een vrij simpel design te hebben. Het shirt is een combinatie van groen en geel. De bovenkant van het shirt is groen en bevat een all-over ruitenprint. Daaronder is het voetbalshirt geheel geel. Deze kleurencombinatie is een ode aan de uitshirts van het seizoen 2002-2003. In dit seizoen behaalde de club de finale van de UEFA Cup. Deze finale vond plaats in het Estadio Olimpico in Sevilla. In de finale namen de Schotten het op tegen FC Porto. Na 90 minuten stond het 2-2. Voor Celtic had Larsson twee keer gescoord. De verlenging bood uiteindelijk uitkomst. FC Porto speler Derlei scoorde in de 115de minuut het beslissende doelpunt, waardoor Porto aan de haal ging met de UEFA Cup. 

Op de rechterborst van het nieuwe Celtic voetbalshirt prijkt het logo van New Balance en de strepen uit het New Balance logo zijn ook te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het Celtic logo, inclusief een groene ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Europa Cup I in 1967. Op het midden van het tenue prijkt ook dit seizoen in het groen hoofdsponsor DAFABET.
 De online gokspecialist is sinds 2016 de hoofdsponsor van de club en vorig jaar werd dit contract verlengd tot het einde van het seizoen 2024-2025. Verder is het nieuwe uitshirt van Celtic uitgerust met een ronde hals met een knoopje. Het nieuwe uittenue van ''The Bhoys'' wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groen/gele kousen. Zoals alle tenues zijn de nieuwe voetbalshirt van Celtic uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Brown, Edouard, Tierney, Weah, Forrest, Griffiths en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Celtic thuisshirt voor 2019-2020. 

Celtic uitshirt 2019-20 bestellen

Het nieuwe Celtic uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 79,95 en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze shops vind je ook andere Celtic merchandising. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Celtic shirt altijd in deze winkel! 

of in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Celtic uitshirt 2019-2020