21 juli 2018

Celtic 3e shirt 2018-2019

Celtic heeft een nieuw 3e shirt! Deze werd vandaag door kledingsponsor New Balance gepresenteerd onder het motto: ''Only The Bold.'' In dit voetbalshirt speelt de Schotse kampioen vooral de uitwedstrijden in Europa en in de Schotse beker gedurende 2018-2019. Ongetwijfeld spelen ''The Hoops'' in dit voetbalshirt ook een aantal wedstrijden in de Schotse Premier League. Celtic is al zeven jaar onafgebroken kampioen van Schotland en hoopt een unicum van tien achtereenvolgende kampioenschappen te gaan bereiken. Momenteel heeft de club van manager Brendan Rodgers al maar liefst 49 kampioenschappen op haar conto. New Balance is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de Schotse club uit Glasgow. Beide partijen hebben sinds 2015 een partnership. Check hieronder alle details van het opvallende 3e shirt van Celtic.

Fel geel Celtic 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Celtic 3e shirt heeft een opvallende kleur. Het shirt is namelijk een combinatie van fel geel en zwart. De bovenkant van het voetbalshirt is zwart en dit loopt vanaf de borst over in het fel geel. Deze overgang wordt gecreëerd door zigzag of bliksemschicht achtige banen. De onderkant van het alternatieve uitshirt is ook weer fel geel. Ook de mouwen van het shirt zijn fel geel en herbergen een brede, zwarte taping over de mouwen. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals. Alle logo's op de voorkant van het shirt zijn ook fel geel. Dit geldt voor het logo van New Balance op de rechter borst en ook voor het logo van de club op de andere borst. Boven het logo van de club prijkt een fel gele ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen Europa Cup I in 1968. DAFABET versiert als sponsor de voorkant van de shirts en de achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor MAGNERS. Het nieuwe Celtic 3e shirt wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden een fel gele strip. De kousen zijn uitgerust met horizontale fel gele en zwarte banen.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe Celtic voetbalshirts voor 2018-2019 uitgerust met de NB Dry technologie welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dembélé, Tierney, Edouard, Brown, Griffiths, Sinclair en nog meer sterpselers. Check ook het thuisshirt en uitshirt!

Celtic voetbalshirt kopen

Het fel gele Celtic 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 74,95. Het shirt is te bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Celtic. Ben je opzoek naar andere producten van de Schotse kampioen? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Celtic voetbalshirt in DEZE WEBSHOP (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

of deze STORE