17 juni 2013

Celta de Vigo voetbalshirts 2013/2014

De nieuwe voetbalshirts van Celta de Vigo zijn officieel bekend gemaakt door de Spaanse club en de nieuwe kledingsponsor Adidas. Adidas is de komende vier jaar sponsor van de Spaanse club uit Vigo. De Duitse sportgigant neemt het over van het Chinese sportmerk Li-Ning. Celta de Vigo speelt in deze nieuwe tenues haar wedstrijden in de Primera Division gedurende het seizoen 2013-2014. Op de mouw van de nieuwe voetbalshirts is een badge te zien, deze is ter ere van het 90 jarige bestaan van de Spaanse club. Shirtsponsor op de voorkant van het shirt is Citroen en op de achterkant het Spaanse biermerk Estrella Galicia. Ook is het symbool triskele te zien op de achterkant van de shirts.

Het nieuwe thuisshirt dat gedragen zal worden tijdens de thuiswedstrijden gedurende het seizoen 2013-2014 is traditioneel blauw. Het shirt wordt gekenmerkt door zwarte details. Zo is de ronde kraag van het shirt zwart, evenals de stripes aan het einde van de mouwen. Ook zijn de Adidas trademark strepen zwart. Ook een zwart detail is te zien aan de onderkant van het shirt. Het shirt sluit aan de zijkanten af met een zwarte stripe. Op de rechter borst van het shirt staat het logo van de nieuwe kledingsponsor Adidas en op de andere borst staat het logo van de Celta de Vigo.

Het nieuwe uittenue van Celta de Vigo is overwegend zwart met blauwe details. De bovenkant van het shirt is blauw. Deze kleur blauw is ook deels terug te zien op de mouwen van het nieuwe uitshirt. Ook hier staat het logo van Adidas op de rechter borst van het shirt en het logo van Celta de Vigo op de andere borst. Het nieuwe 3e shirt van Celta de Vigo werd in januari 2013 al gepresenteerd. Dit shirt werd gedragen in de Copa del Rey wedstrijd tegen Real Madrid. Dit nieuwe shirt heeft het Adidas Campeon 13 template. Dit template wordt gekenmerkt door een V-vorm in het shirt. Het shirt van Celta is geheel rood met witte details. Zo is de V-vorm in het shirt wit evenals de Adidas trademark strepen. Ook zijn de stripes aan het einde van de mouwen wit. Het logo van Adidas staat op de borst. Op de linker borst staat het logo van Celta de Vigo. Deze voetbalshirts kan je evenals de voetbalshirts van andere Primera División clubs vanaf medio juli kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief officiële printing en 10% korting!

Koop het hier...
en geef hieronder je mening!

Celta de Vigo thuisshirt 2013/2014

Celta de Vigo thuisshirt 2013/2014

Celta De Vigo uitshirt 2013/2014

Celta de Vigo 3e shirt 2014/2014

Bron foto's: footyheadlines.com