Brazilië uitshirt 2019-2021

Nike heeft vandaag wel een heel speciaal, nieuw voetbalshirt voor het Braziliaanse elftal gelanceerd.  Het voetbalshirt is namelijk gebaseerd op een voetbalshirt van 100 jaar geleden. Het is een moderne versie van het shirt van destijds. In 1919 won het Braziliaanse elftal voor het eerst de Copa America en evenals dit jaar vond het toernooi plaats in eigen land. In dit nieuwe voetbalshirt speelt ''A Selecao'' met name de uitwedstrijden in de Copa America van 2019. Deze vindt dit jaar dus plaats in eigen land en het nationale team neemt het hierin op tegen Bolivia, Venezuela en Peru. Bovendien wordt het shirt gedragen in de uitwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. 

Ben je direct enthousiast over dit nieuwe Brazilië voetbalshirt? Koop het exclusief in in DEZE SHOP OF deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Wit Brazilië uit shirt en tenue 2019-2021

Het nieuwe Brazilië uitshirt voor de periode 2019-2021 is dus bijna geheel wit. Het nationale voetbalelftal van Brazilie droeg namelijk niet altijd gele tenues. Tijdens de Copa America van 1919 in eigen land droeg het Zuid Amerikaanse land namelijk ook een wit thuisshirt. Omdat ''Os Canarinhos'' in dit tenue voor het eerst in de geschiedenis de Copa America wonnen, is het witte voetbalshirt nog steeds een legendarisch voetbalshirt. Dit voetbalshirt is door Nike in een nieuw en met name moderner jasje gestoken als ode aan de eerste Copa America van Brazilië honderd jaar geleden. 

Qua kenmerken heeft het voetbalshirt alle details van het Vapor template van Nike. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een design van horizontale strepen over het tenue. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de klassieke hals. De hals is namelijk recht met daaronder een blauw v-design. Bovendien is het nieuwe tenue van het Braziliaanse voetbalelftal uitgerust met een gevouwen kraag in het blauw en is de bies aan de onderkant van de mouwen ook blauw. De rechter borst is uitgerust met een blauwe swoosh. Nike en de Braziliaanse voetbalbond hebben sinds 1998 een samenwerkingsverband. Het embleem van de CBF (Confederação Brasileira de Futebol) staat als altijd op de linkerborst. Dit betreft een geheel nieuw logo Boven het logo staan vijf sterren, die verwijzen naar de gewonnen WK's van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier prijkt de tekst: ''Team Brasileiro.'' Het nieuwe ''uittenue'' van Brazilië wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten flitsende zigzagstrepen. Op de broekjes prijken natuurlijk ook de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen zijn navy blauw met aan de bovenkant een witte band met daarin een subtiele licht blauwe lijn. Zoals alle tenues van Nike zijn deze voetbalshirts weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De replica tenues bevatten de Dri Fit technologie en de authentic voetbalshirt bevatten de Vapor Match technologie.

Check hieronder de afbeeldingen van witte Brazilië tenue, die vanaf nu wordt gedragen door spelers als Neymar, Marcelo, Vinicius Junios, Coutinho, Firmino, Jesus, Silva en nog meer sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van Brazilië. 

Brazilië voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Brazilië shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van EU 85,- en voor kinderen is het shirt EU 70,-. De authentic Vapor Match versie van het tenue betreft het shirt dat de spelers ook daadwerkelijk dragen en heeft een prijs van € 140,-.  Uiteraard kun je de voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook andere Brazilië producten in deze winkel. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Brazilië voetbalshirt direct in DEZE SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)