10 april 2019

Brazilië thuisshirt 2019-2021

De Braziliaanse voetbalbond en Nike hebben het nieuwe Brazilië voetbalshirt voor de periode 2019-2021 gelanceerd. Dit betreft het tenue waarin de ''Goddelijke Kanaries'' de thuiswedstrijden spelen in deze periode. Brazilië speelt in dit voetbalshirt onder andere de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 en de Copa America 2019 wedstrijden. In het toernooi in eigen land neemt het Braziliaanse voetbalelftal het in ieder geval op tegen Bolivia, Venezuela en Peru. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Brazilië. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 1998.

Brazilië Copa America 2019 voetbalshirt en tenue

Het nieuwe thuisshirt van Brazilië is geïnspireerd door het voetbalshirt van 1989, maar ook een ode aan het feit dat het 100 jaar geleden is dat het de Copa America won. In 1989 vond de Copa America ook plaats in eigen land en won Brazilië de titel voor de vierde keer in de geschiedenis. Het Braziliaanse voetbalelftal herbergde sterren als Bebeto, Romario, Baltazar en Geovani. Het Brazilië voetbalshirt is natuurlijk overwegend geel met groene accenten. Het voetbalshirt is wel gebaseerd op het Vapor template van Nike, maar bevat enkele unieke details. Het shirt bevat een rechte hals met daaronder een groen v-design. Bovendien is het thuisshirt uitgerust met een gevouwen kraag in dezelfde kleur. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is groen. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van het voetbalshirt. Hier staat de naam van het elftal: TEAM BRASILEIRO. De achterkant van de hals bevat de bekende Vapor taping. Deze is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het Zuid Amerikaanse land en bestaat uit twee groene banen met in het midden een blauwe band. De rechter borst bevat een groene swoosh en de andere borst bevat het embleem van de Braziliaanse voetbalbond, de Confederação Brasileira de Futebol (CBF). Dit betreft een geheel nieuw embleem. Het logo bevat uiteraard wel weer vijf groene sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's in 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002.

Het Brazilië thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten flitsende, zigzagstrepen. Op de shorts staan ook de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen van het tenue zijn wit en bevatten een brede gele band op het midden. Deze band wordt geflankeerd door twee groene banen. De replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie en de authentic voetbalshirts zijn uitgerust met de Vapor Match technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Brazilië voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Neymar, Marcelo, Coutinho, Vinicius Junior, Firmino, Gabriel Jesus, Richarlison, Thiago Silva, Neres en nog veel meer andere sterren. Check ook het speciale tenue ter ere van het feit dat het 100 jaar geleden is dat het land voor het eerst de COPA America won. Dit voetbalshirt wordt als uitshirt gebruikt de komende periode. 

Brazilië voetbalshirt kopen

Het nieuwe Brazilië voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen. Het shirt is zowel beschikbaar voor kinderen als voor volwassenen. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. De Vapor Match versie is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 140,-. In de onderstaande winkels kun je de Brazilië tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere gave Brazilië producten. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Brazilië voetbalshirt direct in DEZE SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)