12 maart 2019

Braziliaans vrouwenelftal uitshirt 2019-2021

Het nieuwe uitshirt van het vrouwenelftal van Brazilië is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt officieel bekend gemaakt. te worden. In dit nieuwe tenue speelt het Braziliaanse dameselftal de uitwedstrijden in de periode 2019-2021. Dit betekent ook dat ‘’As Canarinhas’’ in dit tenue de uitwedstrijden tijdens het WK van 2019 in Frankrijk. Tijdens het toernooi nemen de dames van Brazilië het in poule C op tegen Australië, Italië en Jamaica. Nike is sinds 1998 verantwoordelijk voor de productie van de tenues van de heren en dames van Brazilië en heeft voor het eerst dedicated voetbalshirts voor de vrouwen uitgebracht. Eerdere tenues hadden altijd hetzelfde design als de tenues van de mannen. 

Ben je op zoek naar een vrouwen voetbalshirt van Brazilië? Check het exclusief in deze winkel! 

Voetbalshirt Braziliaans vrouwenteam WK 2019

Het uitshirt van het vrouwenelftal van Brazilië is evenals het shirt van de heren geheel blauw. Dit shirt bevat echter een all-over print van ruiten en sterren, die naar de onderkant van het voetbalshirt vervagen en dichter naar elkaar toe komen te staan. Deze print is enerzijds een verwijzing naar het sterrenstelsel en alle Braziliaanse legendes, die na hun dood ''in sterren zijn veranderd.'' Daarnaast is de print een verwijzing naar de creatieve speelstijl van zowel de mannen als vrouwen van Brazilië. Het shirt bevat verder een geheel nieuw template. De hals betreft een toelopende v-hals en is ook blauw. Hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder is het tenue van het vrouwenelftal van Brazilië uitgerust met gele details, verwijzend naar de kleur van het thuisshirt. De binnenkant en achterkant van de hals bevatten een gele taping. De binnenkant van de hals is daarnaast uitgerust met een cirkel met daarin de bijnaam van het vrouwenelftal: “Mulheres Guerreiras do Brasil” De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat het logo van de Braziliaanse voetbalbond, de Confederação Brasileira de Futebol (CBF). Opvallend genoeg staan er boven dit logo vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf gewonnen WK’s van de mannen van Brazilië. Het Braziliaanse vrouwenvoetbalelftal werd namelijk nog nooit wereldkampioen. Wel won het zes keer de Copa America. De onderkant van het voetbalshirt is voorzien van de nieuwe Nike authenticiteitsbadge. 

Het nieuwe uittenue van de dames van Brazilië wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een ronding en ook een flitsende print van zigzagstrepen. De kousen van het nieuwe uittenue zijn blauw en bevatten ook een all-over print van strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van de Braziliaanse dames. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door speelsters als  Marta Vieira da Silva, Formiga, Cristiane, Alves da Silva, Debinha, Thaisa en andere speelsters in dit shirt. Check ook de details van het thuisshirt!

Brazilië dames voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Brazilië dames voetbalshirt kan je vanaf 16 mei 2019 bestellen in de onderstaande webshop. Hier vind je ook andere merchandising om het Braziliaanse dameselftal of de mannen mee aan te moedigen. Deze tenues kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Bovendien vind je hier goedkope t-shirts en andere merchandising. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Brazilië voetbalshirt altijd in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)