12 maart 2019

Brazilië dames voetbalshirt 2019-2020

Nike heeft nu ook het nieuwe voetbalshirt van de Seleçåo Feminina, het nationale vrouwenelftal van Brazilië officieel uitgebracht. In dit voetbalshirt spelen de ''Mulheres Guerreiras'' de thuiswedstrijden tijdens het WK van 2019 in Frankrijk en de overige wedstrijden in de periode 2019-2021. In Frankrijk nemen de vrouwen van Brazilië het in poule C op tegen Italië, Australië en Jamaica. Voor het nationale vrouwenelftal van Brazilië is het nu tijd om op mondiaal niveau te presteren. De beste prestatie op een WK was het behalen van de finale in 2007.

Op zoek naar een shirt om het Braziliaanse elftal mee aan te moedigen? Check het exclusief in deze winkel! 

Voetbalshirts Braziliaans vrouwenelftal WK 2019

Het nieuwe thuisshirt van het Braziliaanse vrouwenelftal is dit jaar geïnspireerd door de tenues van de jaren '70. Het shirt heeft dan ook dezelfde tint als het voetbalshirt van de heren van Brazilië. Deze tint geel wordt ''Samba Gold'' genoemd door Nike. Verder bevat het shirt dunne, horizontale strepen en natuurlijk mogen de groene accenten niet ontbreken. De groene accenten komen met name terug in de V-hals van het shirt en de taping aan de binnenkant van de hals. De strip aan de binnenkant van de hals en in de nek bevat twee groene banen en in het midden een blauwe band. Deze strip loopt door over de achterkant van de nek. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is groen. Een ander detail bevindt zich ook aan de binnenkant van de hals. Hier staat een speciaal logo met daarin de bijnaam van het dameselftal van Brazilië: Mulheres Guerreiras do Brasil. De swoosh van Nike prijkt in het groen op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de CBF (Confederação Brasileira de Futebol). Opvallend genoeg staan er wel vijf sterren boven het logo van de CBF. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van het mannenteam. De dames van Brazilië werden namelijk nog nooit wereldkampioen.

Het nieuwe Brazilië thuistenue wordt zoals altijd compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De broekjes bevatten evenals het shirt een flitsend zigzagpatroon aan de zijkanten. De kousen van het damestenue zijn wit. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze shirts weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Marta, Cristiane, Andressa, Formiga, Debinha, Thaisa, Fabiana en nog meer speelsters. Check bovendien het nieuwe uitshirt van het Braziliaanse vrouwenteam!

Dames voetbalshirt Brazilië kopen

Het nieuwe Brazilië voetbalshirt voor het WK van 2019 kun je vanaf 16 mei bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is vanaf dan beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 84,95! Hier heb je ook de mogelijkheid het tenue te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Brazilië voetbalshirt altijd in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)