11 november 2020

Brazilië trainingsshirt en trainingsjack 2020-2022

De Braziliaanse voetbalbond en Nike hebben nu ook een geheel nieuwe trainingslijn voor het Braziliaanse voetbalelftal ontwikkeld. Deze collectie bevat naast het nieuwe Brazilië trainingspak ook een nieuw trainingsshirt en trainingsjack. Het warming-up shirt door door de selectie van bondscoach Tite gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de interlands in de periode 2020-2022, waaronder in de voorbereiding op de Copa America 2021 wedstrijden en de WK kwalificatiewedstrijden. Het trainingsjack betreft het zogenaamde anthem trainingsjack. Dit jack wordt gedragen wanneer de spelers van de ''Goddelijke Kanaries'' het veld betreden en tijdens het afspelen van het volkslied, de Hino Nacional Brasileiro.

Groen Brazilië warming-up shirt 2020-2021

De nieuwe Brazilië voetbalshirts en trainingskleding zijn deels geïnspireerd door het design van de Braziliaanse vlag. Ook het warming-up shirt bevat een detail uit de vlag van het Zuid Amerikaanse land. Het trainingsshirt is geheel groen en bevat een all-over print van ruiten over de voor- en achterkant van het trainingsshirt. In deze print is een special effect verwerkt. De ruiten aan de bovenzijde van het shirt zijn lichter groen dan aan de onderkant. Deze kleuren lopen geleidelijk in elkaar over. Het trainingsshirt is verder uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de Braziliaanse voetbalbond, de Confederação Brasileira de Futebol. Dit betreft een nieuw logo. Het logo lijkt erg op het voorgaande logo, maar heeft een wat modernere look. Boven de badge van de voetbalbond staan weer vijf sterren, welke verwijzen naar de vijf gewonnen WK's (1958, 1962, 1970, 1994 en 2002). Guarana Antarticta (een Zuid Amerikaanse frisdrank) heeft sinds vorig jaar een partnership met de Braziliaanse voetbalbond en prijkt op het midden van het trainingsshirt. Het contract met het bedrijf loopt nog tot en met het seizoen 2026-2027. Op de de mouwen van het trainingsshirt staan de logo's van twee andere sponsoren; ITAU en VIVO. De zijkanten van het trainingsshirt zijn uitgerust met een brede, groene taping.

Brazilië trainingsjack 2020-2021

Het Brazilië trainingsjack heeft alle kenmerken van het I96 template van Nike. Dit template wordt gekenmerkt door de brede, horizontale band over het midden. In deze band is ook weer een ruitenpatroon verwerkt. Het Brazilië trainingsjack is verder geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het nationale elftal. Het anthem jack is geel en bevat een hoge hals met een doorlopende rits. De jacks zijn verder voorzien van twee zakken aan de zijkanten. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het groen en de andere borst het CBF logo. Zowel het trainingsjack als het trainingsshirt bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe trainingslijn, die vanaf nu gedragen wordt door spelers als Neymar, Everton Soares, Coutinho, Silva, Jesus, Firmino, Richarlison, Willian, Neres en Antony en check ook het Brazilië thuisshirt 2020-2021. 

Brazilië trainingskleding bestellen

Het Brazilië warming-up shirt en trainingsjack kun je vanaf nu bestellen. Het warming-up shirt heeft een prijs van € 59,95 en het trainingsjack is € 84,95. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Brazilië trainingskleding direct in deze NIKE SHOP 

of deze winkel! 

of deze SHOP!