11 november 2020

Brazilië trainingspak 2020-2022

De Braziliaanse voetbalbond en kledingsponsor Nike hebben nu ook het nieuwe Brazilië trainingspak 2020-2022 officieel gelanceerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de nieuwe Brazilië voetbalshirts 2020-2021. Dit pak wordt door het Braziliaanse voetbalelftal gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de COPA America 2021 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Tijdens het kampioenschap van Zuid Amerika speelt Brazilië in ieder geval tegen Colombia, Ecuador, Peru, Qatar en Venezuela. 

Brazilië trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe trainingspak van Brazilië bestaat opnieuw uit een trainingstrui en trainingsbroek. Beide items hebben bovendien een geheel nieuw template. De trainingstrui van het Braziliaanse voetbalelftal is dit jaar overwegend turquoise en wordt met name gekenmerkt door de alll-over print van strepen over (een gedeelte van) de mouwen. Deze print heeft wat weg van een vingerafdruk en staat symbool voor het DNA van de Brazilianen. Een ander kenmerk van het nieuwe Nike template zijn de diagonale banen ter hoogte van de mouwen. Deze hebben dezelfde kleur als de nieuwe Brazilië trainingssweater voor 2020-2021. Waar de meeste training tops voor komende jaargang de swoosh van Nike op de mouwen hebben, staat deze op het Brazilië pak ''gewoon'' op de rechterborst in het geel. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 1996 de tenues en trainingskleding van de Braziliaanse voetbalbond. Het logo van de CBF (Confederação Brasileira de Futebol) prijkt op de linkerborst, inclusief de vijf kampioenssterren, die verwijzen naar de gewonnen WK's. Verder bevat de top dezelfde functionele kenmerken als alle andere training tops van het merk. Zo is de sweater uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de Brazilië training sweater zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de top nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de top is iets langer en dit biedt wat extra bescherming.

Het Brazilië trainingspak wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek en ook de trainingsbroek bevat de kenmerken van het nieuwe template van Nike. Zo bevat de broek ter hoogte van de zakken een diagonaal vlak met daarin de dunne strepen, die ook op de mouwen van de Brazilië training sweater staan. Op de rechterpijp staat het logo van de CBF en de andere pijp is voorzien van de swoosh. De trainingsbroek van Brazilië heeft verder de gebruikelijke kenmerken. Zo is de bovenkant van de trainingsbroek uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de Brazilië broek bevat opnieuw enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Bovendien heeft de trainingsbroek, zoals alle Nike trainingsbroeken, de iconische tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard is het gehele Brazilië pak ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie, zodat dit pak zowel in vrije tijd als tijdens het sporten en trainen gedragen kan worden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak, dat vanaf nu wordt gedragen door spelers als Neymar, Everton, Coutinho, Thiago Silva, Jesus, Richarlision, Willian, Neres, Antony en andere sterspelers. 

Brazilië trainingspak bestellen

Het Brazilië trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassene € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het pak is hoe dan ook beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Brazilië items in deze shops!

Bestel je Brazilië trainingspak direct in deze NIKE SHOP 

of deze winkel! 

of deze SHOP! 

Brazilië trainingspak 2020-2021