29 augustus 2015

Borussia Monchengladbach Champions League shirt 2015-2016

Het nieuwe Borussia Monchengladbach Champions League uitshirt is vandaag officieel gelanceerd. Dit gebeurde na de loting van de Champions League poules voor 2015-2016. Borussia Monchengladbach is ingedeeld in poule D met Juventus, Sevilla en Manchester City. In het nieuwe Champions League uitshirt speelt de club dan ook de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2015-2016. Bovendien speelt de club een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal in dit voetbalshirt.

Zwarte Borussia Monchengladbach uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Borussia Monchengladbach CL uitshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de dunne horizontale witte banen over het shirt. Verder bevat het nieuwe shirt van de Duitse nummer drie van vorig seizoen een watermerk van het logo van de club over de voorkant van het voetbalshirt. De onderkant van de mouwen worden afgesloten door een witte band. Bovendien is het shirt uitgerust met een y-vormige hals in het wit met aan de binnenkant een licht groene strip. Deze strip is afkomstig van de clubkleuren van Gladbach. De rechter schouder en de mouwen zijn uitgerust met het logo en de trademark tekens van de club en de linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Borussia Park. Boven het logo staan twee sterren, die verwijzen naar de twee behaalde kampioenschappen. De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. In de hals staat namelijk de bijnaam van de Duitse club: ''Fohlenelf''. Het nieuwe Borussia Monchengladbach thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt, waarin sterren als Hazard, Drmic en Hammann zullen schitteren gedurende 2015-2016. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Duitse club officieel gelanceerd.

Borussia Monchengladbach voetbalshirt kopen

De nieuwe Borussia Monchengladbach voetbalshirts voor 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online BMG shop van Unisportstore. De prijs van de shirts in volwassen maten is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Laat daar ook je shirt bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Borussia -Monchengladbach -thuisshirt -2015-2016Detail -borussia -mgb -cl -shirt -2015-2016
Gladbach -CL-uitshirt -2015-2016