Borussia Mönchengladbach heeft vandaag in samenwerking met kledingsponsor Kappa het nieuwe thuisshirt gepresenteerd voor komend seizoen. Het thuisshirt zal als voetbalshirt dienen in het seizoen 2015-2016 en zal gedragen worden gedurende Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in het Borussia-Park. Borussia Monchengladbach is afgelopen seizoen als derde geëindigd in de Bundesliga waardoor het Champions League speelt in 2015-2016.

Borussia Monchengladbach thuistenue 2015-2016

Het nieuwe BMG thuisshirt 2015-2016 kent een klassiek design en is overwegend wit gekleurd. Het bevat daarnaast ook groene en zwarte accenten. Aankomende wedstrijden tegen FC Augsburg zal het voetbalshirt al in gebruik genomen worden. Het thuisshirt van Borussia Mönchengladbach wordt versierd met een zwarte v-hals. Het zwart van de v-hals loopt in een boes door tot op de schouders van het shirt. In deze bies is de naam van kledingsponsor Kappa gedrukt. Op de achterzijde van de hals is de bijnaam van de club gedrukt: "Fohlenelf". Ook de uiteinden van de schouders kennen een zwarte bies. Over de linkerborst van het voetbalshirt loopt een verticaal spectaculair detail. Hier loopt niet alleen een brede groene baan, maar ook enkele dunne zwarte en witte verticale banen. Op de groene baan is op de linkerborst het logo van Borussia Mönchengladbach gedrukt. Tevens bevat het logo 2 gouden kampioenssterren. De sterren verwijzen naar 5 gewonnen landstitels. Het logo van kledingsponsor komt terug op de rechterborst. Een geel logo van hoofdsponsor Postbank op het midden van het voetbalshirt complementeert het thuisshirt.Het thuistenue van Borussia Mönchengladbach bevat verder een wit short en witte sokken. Check hieronder foto's van het nieuwe Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2015-2016.

Borussia Monchengladbach thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Borussia Monchengladbach thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online Borussia Monchengladbach shop van Unisportstore. De prijs van het shirt is € 79,95 in volwassen maten en € 60- in kindermaten. Inclusief officiële Bundesliga printing van sterspelers als Hazard, Xhaka, Kramer en Raffael. Check hieronder foto's van het nieuwe thuisshirt!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Bmg -thuisshirt -2015-2016

Bmg -thuisshirt -2015-2016-2

Borussia -monchen -gladbach -thuisshirt -2015-2016