22 mei 2017

Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe en voorlopig laatste Borussia Monchengladbach shirt van Kappa is vandaag officieel gelanceerd door het Italiaanse sportmerk en de Duitse club. In dit thuisshirt speelt BMG de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Borussia Park gedurende 2017-2018. Dit is het laatste seizoen dat Kappa kledingsponsor is. Vanaf 2018-2019 neemt Puma namelijk het stokje over. Onlangs tekenden beide partijen een contract voor zes seizoenen. Puma is geen onbekende voor de Duitse middenmotor. Eerder was het merk in de periode 1962-1992 al kledingsponsor. Kappa vervult deze functie sinds 2013. Check hieronder de details van het laatste Kappa thuisshirt van Gladbach.

Borussia Mönchengladbach thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach thuisshirt is een combinatie van wit en zwart en wordt. De body van het shirt is namelijk geheel wit en de mouwen zijn voor de helft wit en voor de helft zwart. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de dunne diagonale strepen over het shirt en bevat de onderkant van het shirt een watermerk van het logo van de club. Het logo van de Duitse club komt ook terug op de linker borst. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de vijf landskampioenschappen van de club, welke allemaal dateren van de jaren '70: 1970, 1971, 1975, 1976, 1977. In deze periode was Puma kledingsponsor. De andere borst bevat het logo van ''Die Fohlen.'' Op het midden van het shirt prijkt het logo van shirtsponsor Deutsche Postbank. Deze Duitse bank is sinds 2013 hoofdsponsor van de club. Verder bevat het shirt een witte crew neck met aan de achterkant een zwarte band. De trademark tekens van Kappa versieren de mouwen. Het nieuwe tenue van Gladbach wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte strip. Op de shorts staan tevens de logo's van de club en Kappa. De kousen zijn wit en bevatten op het midden drie horizontale banen, waarvan er één wat breder is. Hierin is het logo van BMG verwerkt. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Raffael, Hazard, Dahoud, Stindl, Christenen en Kramer. Check ook alles over de aanstaande samenwerking tussen Puma en Gladbach. 

Borussia Mönchengladbach voetbalshirt kopen

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze online winkels kan je het nieuwe shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Andere producten van Gladbach kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hieronder of hiernaast. Directe levering!

Koop het nieuwste Borussia Monchengladbach shirt in deze BMG shop

of deze shop