De nieuwe Borussia Dortmund uitshirts 2012-2013 zijn officieel bekend gemaakt door de nieuwe teamkledingsponsor Puma en de club. Borussia Dortmund heeft dit jaar twee uitshirts. In het ene uitshirt worden de Bundesliga wedstrijden gedurende het seizoen 2012/2013 gespeeld en in het andere voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen. Puma is overigens de nieuwe teamkledingsponsor van Borussia en heeft daarmee het stokje overgenomen van het Italiaanse merk Kappa.

Het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt 2012/2013 voor de Bundesliga uitwedstrijden is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door een verticaal vlak over de linker borst. Dit vlak loopt schuin af en is voorzien van het logo van Borrusia Dortmund met daarboven twee gouden kampioenssterren. Deze twee sterren verwijzen naar de acht behaalde Bundesliga kampioenschappen. De rechter borst bevat het logo van Puma. Dit logo staat ook in het geel op beide mouwen. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Evonik. Het Champions League uitshirt of 3e shirt van Borussia Dortmund is evenals voorgaande jaren overwegend wit met een zwarte ronde kraag en een zwarte onderkant van de mouwen. De logo's van Borussia Dortmund, Evonik en Puma staan op dezelfde plek als op het andere uitshirt.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Borussia Dortmund uitshirts 2012-2013. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de nieuwe Borussia Dortmund thuisshirts, trainingspakken, trainingsshirts, tenues en andere merchandising. Check daar ook de shirts met lange mouwen! Officiële bedrukking is mogelijk!

Koop het hier! & geef hieronder je mening...

Borussia Dortmund uitshirts 2012-2013


Borussia Dortmund 3e shirt 2012-2013

Borussia Dortmund short 2012-2013