Samen met het nieuwe Borussia Dortmund thuisshirt, zijn ook de nieuwe uitshirts voor het seizoen 2011/2012 bekend gemaakt. Het nieuwe uitshirt is geheel wit en bevat een aantal zwarte details. Zo is de V-hals zwart, evenals de Kappo logo's op beide schouders. Ook twee dunnen lijnen die over de zijkant van het shirt naar de schouders lopen zijn zwart. Op de rechterborst staat de naam van teamkledingleverancier Kappa en op de andere borst het logo van Borussia Dortmund. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Evonik.

Het 3e shirt/2e uitshirt van Borussia Dortmund is zwart, welke aan de onderkant van het shirt naar een gele kleur overloopt. Het Kappa logo op beide schouders van het shirt zijn geel, evenals de naam van de leverancier op de rechterborst en het logo van Borussia Dortmund met de gouden kampioensster. Ook op het midden van dit shirt staat hoofdsponsor Evonik.

 

 

Check hieronder en hierboven de foto's van de nieuwe Borussia Dortmund shirts voor het seizoen 2011/2012. Beide shirts kan je binnenkort in de voetbalbalshop van Subside Sports kopen.